ImpressiveGreenApple, de specialist in recruitment

Wij koppelen inspirerende werkgevers aan ambitieuze professionals of trainees. Onze belangrijkste voorwaarde? Een 100% klik!

Streven naar de perfecte match

De klik: daar draait het om. Het moment waarop je zeker weet dat het klopt. Dat is de reden dat we iedere dag weer aan het werk gaan. Om het hoogst haalbare te bereiken: een honderd procent klik, de beste starters en professionals voor onze klanten, en de beste vacatures voor onze kandidaten. Bijdragen aan organisatiedoelen en loopbanen: zo maken wij dagelijks het verschil.

Al jarenlang zijn wij expert op het gebied van recruitment. Vanuit ons kantoor in het centrum van Den Haag zijn wij actief in praktisch heel Nederland. Bij iedere vacature en ieder traineeship gaan we voor mensen met de juiste focus en achtergrond, zowel op het gebied van campus recruitment als staff & office support-personeel. Zo kunnen onze talenten met hun expertise en achtergrond daadwerkelijk het verschil maken.

Ervaringsverhaal

“Een plezierige en effectieve samenwerking met ImpressiveGreenApple

Ook in deze krappe arbeidsmarkt slagen de recruiters van ImpressiveGreenApple erin afstudeerders met een technische of bèta-achtergrond voor ons uit de markt te halen. We hebben een plezierige, persoonlijke en effectieve samenwerking. Door de goede voorselectie van de consultants, zijn de kandidaten die wij zien bijna altijd de juiste. Marc Rabel - Bartosz ICT

Zoek je een baan? Dit kan je verwachten!

  • Bemiddeling Of het nu gaat om je eerste baan of om de juiste volgende stap: wij gaan op zoek naar de perfecte klik tussen jou, de baan én het bedrijf waar je gaat werken. Ben je starter, ben je young professional of werk je in een staff- of office supportrol, wij vinden de vacature waar je honderd procent tot je recht komt en direct impact maakt.

  • Begeleiding We helpen je om het beste uit jezelf te halen. Van inhoudelijke gesprekken over jouw verwachtingen, competenties en ambities tot CV-checks en sollicitatietrainingen: onder onze begeleiding krijg je de kans om je volledige potentie te benutten.

  • Sparren en oefenen Gedurende de hele procedure helpen we jou met al je vragen. Of je nu een gesprek wilt voorbereiden, advies wilt over je salaris of een capaciteitentest wilt oefenen. We hebben de kennis en de tools.

  • Sla een stap over Als je solliciteert via ImpressiveGreenApple, sla je de cv-selectie bij een bedrijf over. Wij zorgen dat je meteen goed voorbereid aan tafel komt.

  • Een groot netwerk Met drie decennia ervaring in recruitment beschikken we over kennis van onze markt en hebben we een sterk netwerk opgebouwd. We werken nauw samen met door ons zorgvuldig geselecteerde bedrijven binnen onder andere consultancy, ICT, finance, FMCG, de advocatuur, de zorg en de verzekeringsbranche. We werken zowel voor grote organisaties als voor interessante kleinere bedrijven. Door de intensieve relatie die wij onderhouden met een divers aanbod aan bedrijven, brengen we jou in contact met de voor jou meest interessante bedrijven.

  • Campus recruitment We zijn verbonden aan universiteiten en hogescholen door het hele land. Onze studentrecruiters en partners zoeken naar de beste afstudeerders voor startersfuncties en traineeships. Zo vinden we talent dat écht een bijdrage levert aan onze relaties. Daarnaast weten veel kandidaten de weg naar de consultants van ImpressiveGreenApple inmiddels ook goed zelf te vinden.

  • Specialist in staff & office support-personeel functies Wij zijn expert in het bemiddelen van staff & office support-personeel. Ruim 2400 keer hebben we een klik gevonden tussen bedrijf en professional in de vakgebieden secretarieel, financieel, commercieel en marketingcommunicatie.

Wij werken onder andere voor deze organisaties

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact met ons op