Campus recruitment: wij vinden het talent van morgen voor jou

Jonge talenten: iedere organisatie heeft ze nodig. Ze brengen frisse ideeën en nieuwe denkwijzen met zich mee en boosten de ontwikkeling van je bedrijf. Door middel van campus recruitment werven wij de afstudeerders die perfect klikken met jouw organisatie. Lees hier meer over campus recruitment of neem direct contact met ons op. 

Wat is campus recruitment?

Campus recruitment is een manier van werving waarbij je je richt op het vinden van schaars jong talent voor traineeships en startersfuncties. Dit doe je door ze te benaderen tijdens hun studie. Op deze krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven lastig om veelbelovende studenten aan te trekken. Met ons sterke netwerk brengen we jouw organisatie in contract met precies die talenten die je verder brengen.

Door onze jarenlange ervaring met recruitment zijn wij verbonden aan universiteiten en hogescholen door het hele land. Onze student recruiters en partners staan continu in contact met ambitieuze afstudeerders. Jaarlijks ontmoeten wij zo’n 2.400 studenten. We onderhouden intensief contact en helpen ze bij het maken van een eerste carrièrestap die goed bij hun ambities en talenten past. Zo zijn wij in staat om het talent te vinden dat écht een bijdrage kan leveren aan jouw organisatie. 

Ervaringsverhaal

“Een plezierige en effectieve samenwerking met ImpressiveGreenApple

Ook in deze krappe arbeidsmarkt slagen de recruiters van ImpressiveGreenApple erin afstudeerders met een technische of bèta-achtergrond voor ons uit de markt te halen. We hebben een plezierige, persoonlijke en effectieve samenwerking. Door de goede voorselectie van de consultants, zijn de kandidaten die wij zien bijna altijd de juiste. Marc Rabel - Bartosz ICT

De voordelen van campus recruitment

  • Studentrecruiters Op alle Nederlandse universiteiten en de meeste grote hbo-instellingen werken we met door ons geselecteerde laatstejaars studenten. Deze studentrecruiters staan midden tussen de studenten. Zo vinden ze snel hun weg naar de meest geschikte talenten.

  • De specialisten van morgen Young professionals ontwikkelen zich in een rap tempo. Investeren in de ontwikkeling van een starter betaalt zich dus al snel uit.

  • Een frisse blik Door het binnenhalen van trainees en young professionals hebben een andere kijk op je organisatie en de markt waarin die zich bevindt. De inzichten van deze jongste generatie werknemers helpen je bedrijf groeien en zorgen voor aansluiting bij de actualiteit.

HEB JE EEN VRAAG? IK HELP JE GRAAG VERDER!

Pia van Boven

Directeur ImpressiveGreenApple