Werken bij ImpressiveGreenApple

Op zoek naar een baan als recruiter? Bij ImpressiveGreenApple zijn we altijd op zoek naar enthousiaste recruiters om ons team te versterken! Al jaren is ImpressiveGreenApple dé specialist in recruitment. Wij gaan altijd voor de perfecte klik tussen professional en werkgever. Wij zoeken de professional of starter met de juiste focus en specialisme. Zo weten klanten dat ze altijd het beste advies krijgen, en met zekerheid geholpen worden. Bekijk hieronder de vacatures!

X

Dit krijg je van ons

Uitdagende klanten in de Randstad en Noord-Brabant Werk voor mooie klanten in de Randstad en Noord-Brabant. Van gevestigde bedrijven tot overheden of  innovatieve start- en scale-ups. Als Recruitment Consultant heb je korte lijntjes met jouw klanten.

Mooie arbeidsvoorwaarden In ruil voor jouw inzet en expertise bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • Een persoonlijk inwerk,- en opleidingstraject

  • Ruimte om opleidingen te volgen die bij jouw ambities en ontwikkeling aansluiten

  • Een inspirerende werksfeer, waarbij professionaliteit, succes en plezier uitgangspunten zijn

  • Een mooie en comfortabele werkplek in het centrum van Den Haag

  • Een werkgever die blijft ontwikkelen en niet bang is te investeren in de nieuwste tools

  • Een meer dan marktconform salaris plus een bonusregeling

  • Een pensioenregeling waar de werkgever voor 60% aan bijdraagt.

Ruimte voor eigen initiatief Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om meer waarde voor onze klanten toe te voegen. Jouw ideeën, ervaringen of suggesties hebben daarin een groot aandeel. Wij bieden de ruimte om jouw ideeën verder uit te diepen. 

Ervaringsverhaal

"Het is leuk en motiverend om mensen verder in hun loopbaan te helpen, maar ook mijn klant aan de juiste werknemer te helpen. Dat geeft voldoening!"

Marjolein de Zwart - Senior Recruitment Consultant

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN?

Stuur een open sollicitatie

Verstuur je sollicitatie