TRAINEESHIPS

Traineeships: een vliegende start van jouw carrière

Je  eerste stappen in het werkveld zetten, enorm veel ervaring opdoen én betaald krijgen! Ideaal, toch? Wij bieden traineeships aan in onder andere IT, data science, consultancy, FMCG en management. Kijk snel tussen onze traineeships en geef jouw carrière een kickstart!

Filters

Regio

Vakgebied

Uren per week

37vacatures gevonden

Logistiek Administratief Medewerker

Administratief
Rotterdam
32 - 40 uur
€2406 - €3195

Heb jij affiniteit met de logistiek? Kun jij goed het overzicht bewaren? En vind jij het leuk om je collega’s administratief te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financieel Medewerker

Financieel
Rotterdam
12 - 20 uur
€2500 - €3500

Ben jij gek op cijfers? Zorg jij graag voor een kloppende financiële administratie en kan jij goed zelfstandig werken? Ben je enthousiast, accuraat, leergierig en beschik je over goede organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder!

Marketing Communicatie Specialist

(Online) marketing
Den Haag
32 - 36 uur

Ben jij een enthousiaste marketing communicatie specialist met liefde voor het vak? Kan jij goed plannen en beschik je over een hands-on mentaliteit? En weet jij klanten op de beste manier te bereiken? Dan zoeken wij jou!

Accountmanager Inside Sales

Sales
Den Haag
32 - 36 uur
€2900 - €3200

Ben jij de persoon die het verschil weet te maken bij onze klanten? Weet jij welke producten het beste passen bij de behoeftes van de klant? En wordt jij extra gemotiveerd als je de deal kunt sluiten? Lees dan snel verder

Traineeship op maat – Data Specialist

Data
Randstad
40 uur

Ben jij in staat om je persoonlijk snel te ontwikkelen? Wil jij je carrière starten met professionele coaching? Leer jij het beste uit de theorie of leer jij vooral door te doen? Dit traineeship past zich op jou aan!

Consultant SprekersAdviesbureau

Consultancy
Rotterdam
38 uur

Wil jij werken binnen de sprekersbranche? Ben jij leergierig, communicatief vaardig en word je enthousiast van interessante en inspirerende sprekers? Dan is dit iets voor jou!

Productieleider

Logistiek
Den Haag
38 uur
€3500 - €4000

Bezit jij leiderschapskwaliteiten? Voel je je thuis in de logistieke branche? En kan je goed het overzicht bewaren? Dan hebben wij de functie voor jou!

Junior Productieplanner

Logistiek
Den Haag
24 - 40 uur
€2752 - €3737

Vind je het leuk om te regelen en organiseren? Wil je werken bij een internationale, dynamische organisatie en bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld?

Dan zoeken wij jou!

Junior Implementatie Consultant

Consultancy
Randstad
40 uur
€2500 - €2700

Heb jij recent je Hbo- of Wo-diploma behaald? Of heb jij een aantal jaren werkervaring en ben je toe aan iets anders? En vind jij het interessant om zowel met Business als IT bezig te zijn? Dan is dit traineeship zeker iets voor jou!

Junior Functioneel Applicatiebeheerder

ICT
Rotterdam
32 - 40 uur

Ben je altijd op zoek naar verbetering en signaleer je snel de knelpunten in de informatievoorziening? Houd je van learning on the job? Ben jij oplossingsgericht en heb jij affiniteit met ICT? Dan is deze junior applicatiebeheerderrol iets voor jou! 

Filter & zoek

Wat is een traineeship?

Een traineeship is een traject waarbij je als ambitieuze starter in dienst treedt bij een bedrijf. Hier draai je als volwaardig medewerker mee en geef je je professionele ontwikkeling een grote boost, door de intensieve begeleiding en opleidingen die je krijgt aangeboden. En dat voor een heel goed startsalaris.

Ervaringsverhaal

"Ik haal nu mijn certificaat binnen logistiek en ik wil nog een SAP-certificering binnen IT."

Youssef Moumouhi - Consultancy Trainee bij Ciber Experis

Dit levert een traineeship jou op

Als trainee leer je eerst een tijdje alle kneepjes van het vak en draai je tegelijkertijd mee als volwaardig medewerker bij een bedrijf. Je doet zo je eerste ervaring op als professional. Ook begin je als trainee met een goed startsalaris, wat vaak ook nog verhoogd wordt als je meer ervaring hebt opgedaan.

Wat zijn de voordelen van een traineeship?

Een traineeship heeft allerlei voordelen. Als trainee kijk je vaak mee op verschillende afdelingen, waardoor je het bedrijf goed leert kennen. Zo leer je dus een hele hoop verschillende kanten van het bedrijfsleven kennen en doe je veel ervaring op. Ook is er een grote kans op een volwaardige baan na je traineeship. Bedrijven investeren in jouw ontwikkeling, zodat jij later van waarde kan zijn. Goede deal, toch?

Ervaringsverhaal

"Bij ABN AMRO word ik goed meegenomen in de werkzaamheden. Ik word nu al beter in het schrijven van queries."

Sam Peeters - Trainee Data Engineer bij Didacticum ABN AMRO

Solliciteren voor een traineeship via ImpressiveGreenApple?

Veel verschillende bedrijven bieden traineeships aan. Onze consultants geven je de juiste begeleiding, zodat je de juiste start van je carrière maakt. Het sollicitatietraject begint met één of meerdere gesprekken waarbij jouw persoonlijkheid, ambities en competenties aan bod komen. Hierna introduceren we je bij interessante werkgevers. Dit gaat natuurlijk altijd in goed overleg. Solliciteren via ImpressiveGreenApple betekent dat je meteen aan tafel komt, je slaat de cv-ronde dus over! Na introductie begeleiden we jou in het hele proces. We bereiden je voor op gesprekken, oefenen een assessment en helpen bij een eventuele salarisonderhandeling. Dus, ben je bijna of net afgesturdeerd, ben je ambitieus en heb je iets te bieden? Pak dan je kans! Reageer op één van onze openstaande traineeships en wie weet zit jouw carrière straks in de lift!

HEB JE EEN VRAAG? ONZE RECRUITER HELPT JE VERDER!

Laura Baan

Teamlead Recruitment

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN?

Stuur een open sollicitatie

Verstuur je sollicitatie