Terug naar voor opdrachtgevers

Staff & office support

Op zoek naar degene die jouw office-team compleet maakt? Wij helpen je! De afgelopen jaren vulden we al meer dan 1.500 vacatures op het gebied van HR, marketing, communicatie, finance, sales of managementondersteuning. Interesse? Lees dan verder, of neem meteen contact met ons op.

Wat is staff & office support?

Goed staff & office support-personeel is onmisbaar voor een bedrijf. Dit personeel vervult een sleutelrol binnen een organisatie door financiële, administratieve of receptionele taken uit te voeren. Bij staff & office support kun je denken aan verschillende beroepen, zoals officemanagers, personal assistants, secretaresses, marketeers, communicatiemedewerkers, receptiemedewerkers en administratief medewerkers. Al jaren koppelen we werkgevers aan getalenteerd staff & office support-personeel. Op zoek naar een nieuwe steunpilaar voor je organisatie? Neem contact met ons op!

Zo helpen we je verder

Wij helpen het beste staff & office-personeel te vinden, door in je bedrijfscultuur te duiken en onze database af te speuren naar de professional die hier precies bij past. We zijn al dertig jaar specialist in het uitzenden van ondersteunend personeel en hebben een database vol talenten die in de startblokken staan om waarde toe te voegen aan je organisatie. 

HEB JE EEN VRAAG? IK HELP JE GRAAG VERDER!

Pia van Boven

Directeur ImpressiveGreenApple