VOOR OPDRACHTGEVERS

Wij vinden de trainee of young professional die écht iets toevoegt

Medewerkers nodig? Wij zijn specialist in het aantrekken van ondersteunend personeel, young professionals en starters. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Zo helpen we jouw bedrijf groeien

Op zoek naar ambitieuze young professionals, talentvolle trainees of betrouwbaar office bespreken we jouw organisatie en de vacature uitvoerig, en stemmen we de condities af. Daarna gaan we aan de slag. Wij duiken in je bedrijfscultuur, zoeken in onze database en hunten via social media naar de kandidaat die hier perfect bij past. We zijn al dertig jaar specialist in selecteren en bemiddelen. Door onze duidelijke focus op ondersteunend personeel en campusrecruitment kennen we deze doelgroepen door en door, en hebben we een sterk netwerk. Dankzij onze studentrecruiters staan we in contact met universiteiten en hbo’s door het hele land. Hierdoor kunnen we snel inspelen op iedere vraag.

Ondanks krapte eerst goed, dan snel

Een grondige voorselectie is bij ons vanzelfsprekend. We voorzien in een cv- en motivatieselectie, een telefonisch interview en een persoonlijk selecterend gesprek. In overleg nemen we gericht een capaciteitentest af of doen we een referentieonderzoek.

Alles over werving en selectie

 • “No cure no pay”, wél commitment De cure is de match. Het moment dat de handtekening staat en de samenwerking tussen je organisatie en onze kandidaat is bevestigd. Maken we die match niet, dan betaal je ook niet voor onze diensten. Wel vragen we commitment en exclusiviteit. Zo halen we samen de beste kandidaten uit deze krappe arbeidsmarkt. In gesprek maken we vooraf afspraken hoe we dit vormgeven.

 • Resultaat is wat telt! Als we afspraken hebben gemaakt over samenwerking en investering én we het profiel van de kandidaat helder hebben, is een flink deel van het werk al gedaan. Ondanks de krappe arbeidsmarkt slagen wij er in verreweg de meeste gevallen in om vlot en goed te leveren. Voor bijna elke functie hebben we al interessante kandidaten in onze pools en netwerk die we direct kunnen benaderen. Deze pools zijn ons kapitaal. Ze zijn gevuld met talentvolle starters en professionals die we al volgen vanaf het moment dat ze zijn afgestudeerd. Zo kunnen we snel schakelen. Daarnaast investeert ImpressiveGreenApple continu in de nieuwste search tools. Zo kunnen we gericht en met resultaat zoeken naar de beste kandidaten voor jouw opdracht.

 • Bepaal zelf wat we voor je overnemen We nemen de gehele procedure van je over, of een gedeelte hiervan. Van het samenstellen van het functieprofiel tot de bestandsearch (eventueel in combinatie met het opzetten van een campagne), de selectie, het voorstellen van de kandidaten en de administratieve afhandeling: bepaal zelf wat je aan ons over wilt laten. Alles is mogelijk!

Alles over outplacement

 • Resultaatgerichte ondersteuning In samenwerking met People11 bieden we resultaatgerichte ondersteuning, waarbij de begeleiding van werk naar werk centraal staat. Ieder traject is persoonlijk en wordt afgestemd op wat de werknemer nodig heeft. 

 • Drie unieke trajecten We bieden drie verschillende trajecten aan. In het basistraject krijgt de trainee of professional alle essentiële handvatten om de stap te zetten naar nieuw werk dat bij hem of haar past. Dit pakket vormt de basis van de aanvullende pakketten. In deze pakketten bieden we verdiepende trajecten aan, gericht op ontslagverwerking, een presentatietraining of een training met een acteur.

 • Meer tijd voor kernactiviteiten Wij nemen je het volledige outplacementtraject uit handen, of een gedeelte ervan. Zo heb je meer tijd om je op belangrijke taken te richten.

Alles over uitzenden

 • Betere beoordeling Deze werkwijze geeft je de mogelijkheid om de proeftijd te verlengen. Zo heb je langer de tijd om te beoordelen of iemand wel echt bij je organisatie past.

 • Flexibiliteit Medewerkers op uitzendbasis zet je in wanneer jij ze nodig hebt. Zo heb je een flexibele uitvoeringskracht. Ook je kosten houd je op deze manier flexibel.

 • Wij regelen de administratie Werken met uitzendkrachten zorgt ook voor minder administratieve taken. Wij nemen namelijk graag de uitbetaling van het loon en de afdracht van premies en heffingen van je over. Wil je meer weten over uitzenden, de mogelijkheden en de investering specifiek voor jouw organisatie of opdracht? Bel ons of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Alles over detachering

 • Meer betrokkenheid Met detachering van medewerkers bind je flexibel personeel aan je organisatie. Met een contract voor bepaalde tijd via ImpressiveGreenApple zorg je voor veel meer zekerheid en betrokkenheid dan bij uitzendkrachten.

 • Altijd flexibel Een ander voordeel aan gedetacheerd personeel: je bent en blijft flexibel. Na het einde van het contract kun je de medewerker altijd nog in vaste dienst nemen of kiezen voor nog een projectcontract. Binnen onze cao kun je tot 4 jaar lang flexibele contracten aanbieden. Uitzenden, detacheren of toch meteen een contract? Wij bespreken de verschillende mogelijkheden aan de hand van jullie situatie en doelstellingen.

Wij werken onder andere voor deze organisaties

Ervaringsverhaal

“Kennis en tools in huis om maatwerk voor assessments en selectiedagen voor ons uit te werken.”

Sinds 2016 heeft ImpressiveGreenApple zo’n 200 IT-trainees voor ons geworven.  Alle kandidaten worden uitgebreid gesproken en maken een capaciteitentest. Belangrijk, want bij Didacticum investeren we flink in een ambitieus opleidingstraject dat niet voor iedereen geschikt is. Wij zijn heel blij met deze samenwerking! Ricardo Thijs - Didacticum IT Consultants

Ervaringsverhaal

“Een plezierige en effectieve samenwerking met ImpressiveGreenApple

Ook in deze krappe arbeidsmarkt slagen de recruiters van ImpressiveGreenApple erin afstudeerders met een technische of bèta-achtergrond voor ons uit de markt te halen. We hebben een plezierige, persoonlijke en effectieve samenwerking. Door de goede voorselectie van de consultants, zijn de kandidaten die wij zien bijna altijd de juiste. Marc Rabel - Bartosz ICT

Ervaringsverhaal

“Het voelt net alsof de recruiters van ImpressiveGreenApple onderdeel zijn van ons bedrijf”

De samenwerking tussen SDU en ImpressiveGreenApple is persoonlijk, ambitieus en betrokken. Vooral bij de werving van van commerciële functies weten zij steeds de juiste talenten voor ons uit de markt te halen. Zo zijn er al vele wervingsprocedures succesvol afgerond, met kandidaten die vaak voor langere tijd aan ons verbonden blijven.

Ingrid Godecke - SDU

HEB JE EEN VRAAG? IK HELP JE GRAAG VERDER!

Pia van Boven

Directeur ImpressiveGreenApple

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact met ons op