ONTWIKKEL JEZELF

Persoonlijke ontwikkeling: zo groei je op werk

Sta je te trappelen om alles uit je carrière te halen? Wij helpen je op weg. Laat je cv checken door één van onze professionals, ontdek je droombaan op onze carrière dagen en stoom jezelf klaar met onze trainingen. Samen zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid in de startblokken staat. Lees hier hoe wij je helpen het beste uit jezelf te halen.

Ontwikkel jezelf

Blijven leren. Dat is de sleutel tot werkplezier en een succesvolle carrière. Werknemers die zichzelf blijven ontwikkelen zijn gelukkiger en leveren de beste resultaten. Daarom vinden wij dit erg belangrijk, en bieden we je volop kansen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Of je nou al een paar jaar aan het werk bent of op het punt staat om de eerste stappen in je carrière te zetten: wij bieden verschillende tools aan om jezelf te ontwikkelen. We geven trainingen op allerlei verschillende gebieden: van een sollicitatiebrief schrijven tot interviews en van effectieve communicatie tot het maken van assessments. Ben je nog op zoek naar die ene werkgever of functie waar je hart sneller van gaat kloppen? ImpressiveGreenApple organiseert carrièredagen waarop je kennismaakt met alle hoeken van de arbeidsmarkt. Droombaan gevonden? Dan helpen onze recruitmentprofessionals je bij het opstellen van een sterk cv.

wil je Op de hoogte blijven van vergelijkbare vacatures?

Zet jouw job alert aan!

Zet job alert aan

Ervaringsverhaal

"Ik vond het fijn dat Irène mij advies kon geven, omdat ik nog erg zoekende was."

Emiel Zuidema - IT Traineeship bij Qquest

Carrièredagen: ontdek de baan die echt bij je past

Weet je nog niet helemaal welke kant je op wilt? Carrièredagen zijn de ideale manier om je te oriënteren op een baan. Wij stellen een compleet en variërend programma samen. Uit verschillende carrièrebeurzen en bedrijvendagen van faculteiten en studieverenigingen maken wij een relevante selectie. Zo krijg je een volledig beeld van de arbeidsmarkt en kom je in aanraking met nieuwe werkvelden.

Zodra de meest relevante carrièredagen van het voorjaar van 2023 bekend zijn tonen wij hieronder een overzicht.

Gegarandeerd een goed cv met onze cv-check!

Zeker weten dat je een ijzersterk cv inlevert? Laat je cv dan checken door één van onze professionals! Onze recruiters geven je de tips die jij nodig hebt om op te vallen.

Trainingen: wij helpen je groeien

Solliciteren: het kan een frustrerend proces zijn, maar het is aan te leren! We bieden verschillende trainingen aan die je helpen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Volg bijvoorbeeld een training in het schrijven van sollicitatiebrieven of het voeren van een sollicitatiegesprek. Na deze cursussen beschik je over een groot aantal waardevolle en direct toepasbare vaardigheden. Op naar die nieuwe baan!

HEB JE EEN VRAAG? ONZE RECRUITER HELPT JE VERDER!

Irène Everaert

Senior Recruitment Consultant