Emma de Jong - Recruitment Consultant

Even voorstellen...

Ik ben Emma de Jong en ik werk als Recruitment Consultant binnen het campus team. In mijn functie sta ik dan ook vooral in contact met mensen die (bijna) afgestudeerd zijn. Dit vind ik superleuk, aangezien ik heel goed weet hoe het is om aan het einde van je studie de overgang te maken naar het ‘werkende leven’. Ik ben namelijk zelf afgelopen zomer afgestudeerd van de master Organisatiepsychologie. Ik heb in het laatste half jaar van mijn studie een HR-stage gelopen, waar ik er achter ben gekomen dat het recruitment vak mij heel erg aansprak. Het spreken van een divers aantal mensen en erachter komen wat hun écht drijft is iets waar ik veel energie uit haal!

Toen ik bij ImpressiveGreenApple op gesprek kwam voelde ik gelijk die klik. Kwaliteit boven kwantiteit, het persoonlijke aspect is heel belangrijk en de ‘mens’ staat echt centraal. Ik vind het belangrijk dat ik echt iemand verder kan helpen in hun loopbaan en dat is waar ImpressiveGreenApple ook voor staat. Het was voor mij een spannende eerste stap in mijn loopbaan en die had ik me niet beter kunnen wensen! Naast de persoonlijke visie van ImpressiveGreenApple, heb ik ook geweldige collega’s. We zijn een klein bedrijf dus iedereen staat altijd voor je klaar. Hierdoor heb ik in een korte periode al heel veel geleerd binnen ImpressiveGreenApple.

Ben je benieuwd wat ImpressiveGreenApple voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik ben bereikbaar per mail, telefoon en WhatsApp!