ImpressiveGreenApple is verhuisd! - 22 april 2021

ImpressiveGreenApple is verhuisd!

Wij hebben een nieuwe plek gevonden. En wat voor een plek! Per 1 mei werken wij vanuit HNK Den Haag. Een sfeervolle, lichte en ruime werkomgeving vol energie en bedrijvigheid. Centraal gelegen, landelijke dekking en makkelijk parkeren. Naast onze eigen heerlijke ruimtes, vinden we hier een grand café en prachtige vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten voor onze trainingen, workshops en relatie events.

Ontmoeten, inspiratie en hard op weg naar klimaat neutraal;

We verlaten het knusse Zeeheldenkwartier, waar we 7 jaar met succes en plezier hebben gewerkt, niet voor niets. Onze nieuwe werkplek sluit perfect aan bij onze wensen ten aanzien van samenwerken, inspireren en ontmoeten.

Daarbij ondersteunt het de ambitie van ImpressiveGreenApple om klimaat neutraal te ondernemen en uiteindelijk zelfs een positieve impact op het klimaat te realiseren. Op die manier leveren wij met onze recruitment en matches een positieve bijdrage aan organisaties, loopbanen en het klimaat.

Ontmoeten

Zo trots als wij zijn, ontvangen wij u heel graag op onze nieuwe plek. U bent van harte welkom!  Maak een afspraak met een van ons, dan zorgen we dat dit veilig 1 op 1 wordt georganiseerd.

En natuurlijk, zodra dit weer veilig mogelijk is, nodigen we u uit om met ons, en onze relaties, te proosten op onze nieuwe plek.

 bewerkt 2 foto 3

Ons nieuwe adres

Oude Middenweg 17
2491 AC  Den Haag
070 – 416 83 83
Info@impressiveGreenApple.nl
www.impressivegreenapple.nl
Deel deze pagina: