Nieuws

Verhuisbericht!

Wij hebben geweldig nieuws!

Per 30 maart zijn wij verhuisd naar onze nieuwe droomplek aan de Grote Markt 16C te Den Haag, het bruisende hart van onze geliefde stad!

Als gevolg van een veranderende markt en veranderende behoeften ten aanzien van werken en samenkomen zijn we ruim een jaar op zoek geweest naar een plek waar we al onze wensen en doelstellingen kunnen realiseren.

En dat waren er nogal wat... Een groene inspirerende plek waar je kan ontmoeten, dromen, (samen)werken, waar we met trots (jullie) kandidaten kunnen ontvangen, trainingen kunnen geven en workshops kunnen organiseren. Een plek waar het gewoon fijn is, waar het leeft, waar we kunnen groeien en waar het als thuis voelt. Onze plek, ons honk!

Vervolgens hebben we nog eens bijna een jaar, samen met de eigenaar van het pand, gewerkt om het helemaal naar onze zin te maken. Het resultaat overtreft onze dromen!

Vanuit deze fantastische plek, midden op de Grote Markt in Den Haag, gaan we ons dagelijks met nog meer plezier inzetten voor al jullie vragen ten aanzien van instroomvraagstukken, (campus)recruitment, search, selectie en uitzending.

We kunnen niet wachten jullie te ontmoeten en te spreken op onze nieuwe locatie!

Grote Markt 16C 2511 BG Den Haag 070-416 83 83 info@ImpressiveGreenApple.nl