Blog

6 redenen waarom solliciteren via ImpressiveGreenApple een goed idee is!

1. Wij zijn geïnteresseerd in jouw verhaal

Wanneer je solliciteert bij ImpressiveGreenApple, nemen wij je op in de procedure. Er volgt eerst een telefonisch gesprek met één van onze recruiters, zodat we jouw ambities, kwaliteiten en behoeften goed in kaart kunnen brengen. We zijn altijd nieuwsgierig naar jou als persoon en naar wat jou drijft. Na het telefoongesprek word je uitgenodigd voor een intakegesprek bij ons kantoor in Den Haag. In dit gesprek gaan wij nog dieper in op de vacature, leer je ons beter kennen als bedrijf en willen we natuurlijk jou ook zo goed mogelijk leren kennen.

Als we samen aanknopingspunten zien tussen jouw profiel en de vacature(s), brengen wij je in contact met onze opdrachtgever(s). Het grote voordeel is dat jij een stapje voor hebt, omdat wij al de voorselectie hebben gedaan. Wij stellen je voor bij de opdrachtgever als wij denken dat er een 100% klik is. Omdat wij jou al beter hebben leren kennen, kom je binnen bij de organisatie als een persoon en niet als een cv die onderaan de stapel belandt. Een win-winsituatie dus!

2. Persoonlijke begeleiding

Een ander voordeel is de persoonlijke begeleiding die je krijgt van onze ervaren en professionele recruiters. De weg naar een nieuwe baan kan soms lastig zijn en wellicht weet je niet waar je moet beginnen. Vanaf het moment dat je bij ons solliciteert tot je een nieuwe baan hebt, zijn wij er voor jou met de juiste begeleiding. Voor al je vragen kun je bij ons terecht. We blijven graag met je in contact. Heb je via ons je droombaan gevonden? Dan bellen we je uiteraard na een maand op om te vragen hoe de baan bevalt. Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en willen graag dat jij een goede stap maakt in je loopbaan.

3. Cv check

Een cv is een samenvatting van wie je bent, wat je hebt gedaan en wat jouw kwaliteiten zijn. Het is de eerste indruk die je achterlaat en die is belangrijk! Het is dus essentieel dat je cv de meest recente ervaringen bevat. Bij ImpressiveGreenApple kun je jouw cv laten checken door één van onze recruiters. Zo weet jij zeker dat jouw cv in de smaak zal vallen bij onze opdrachtgevers.

Laat nu jouw cv checken via: https://www.impressivegreenapple.nl/persoonlijke-ontwikkeling/cv-check of bespreek het tijdens de intake.

4. Goede voorbereiding

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en daarom kunnen wij jou goed voorbereiden op het eerste gesprek met de opdrachtgever. Door een goede voorbereiding ga jij zelfverzekerd naar de opdrachtgever toe en weet je precies waar je op moet letten. Wij brengen duidelijk in kaart wat je kunt verwachten tijdens de gesprekken (en wellicht een assessment). We beschikken ook over oefenmateriaal als jij tijdens een procedure een capaciteitentest moet maken. Je bent dus goed voorbereid voor het gesprek!

5. Meerdere procedures

ImpressiveGreenApple heeft meerdere vacatures openstaan bij verschillende opdrachtgevers. Het kan dus zomaar zo zijn dat er meerdere vacatures via ons openstaan die aansluiten bij jouw interesses en wensen. Via ImpressiveGreenApple kan je meerdere procedures tegelijkertijd doorlopen, waardoor je wellicht aan het einde van de procedure meerdere opties hebt om uit te kiezen. Kortom: Je hebt dus meer kans op een nieuwe baan!

6. Twijfels bespreken

Wij kunnen heel goed begrijpen dat er twijfels zijn over een vacature, de functie-eisen of iets anders. Het is dan ook fijn om eerst te praten met een recruiter, voordat je op gesprek gaat bij een opdrachtgever. We kijken graag samen met jou of we deze twijfels bij je weg kunnen nemen door je nog beter te informeren of te voorzien van advies die je ondersteunt bij je zoektocht naar een passende, nieuwe baan.