Traineeship Netwerkbeheerder

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Standplaats Amsterdam
 • Vakgebied ICTTraineeship

Over de functie

Dit traineeship is een prachtige kans om je te verdiepen in de dynamische wereld van IT binnen een vooruitstrevende bank. Na het intensieve fulltime opleidingstraject op maat (5 tot 8 weken) bij gerenommeerd ICT-opleider Didacticum word jij Netwerkspecialist bij deze bank.

Als Netwerkbeheerder word jij dé expert op het gebied van netwerken. Jouw team beheert het complete netwerk en de telefonie van dit bedrijf. Je beheert het netwerk in de volle breedte en adviseert op het gebied van upgrades, beveiliging en uitbreiding. Bij netwerkproblemen neem je het voortouw en zorg je dat de problemen snel en adequaat worden opgelost. Je schakelt met collega's, eindgebruikers en leveranciers.

Jij gelooft in impact maken door het aandragen van "out of the box" oplossingen. Als Netwerkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking, oplevering en beheer van de netwerk infrastructuur. Je kunt een vertaalslag maken van de wensen van de klant naar concrete oplossingen. Jij bent iemand die een bijdrage wil leveren aan het naar een hoger niveau brengen van de infrastructuur van het bedrijf. Hierbij ligt jouw focus op het netwerk en je vindt het leuk om over de grenzen van jouw eigen vakgebied heen te kijken.

Company Class

De eerste 5 tot 8 weken start je met een fulltime opleiding van Didacticum waarbij jij alle basiskennis opdoet en leert over de ICT infrastructuur van de organisatie waar je daarna gaat werken. Deze vakinhoudelijke trainingen zijn toegespitst op de praktijk en gericht op een goede start van jouw carrière in de IT. Van de onderwerpen die voorbij komen in het opleidingstraject hoef je nu nog niet te hebben gehoord, maar om je een idee te geven: je gaat leren over onder andere ICT in grote ondernemingen, Powershell, ITIL Foundations, SCRUM, Infrastructure as Code en Data Analytics.

Over het bedrijf

Je treedt in dienst bij Didacticum, een opleider en ICT dienstverlener die zich richt op migreren, beheren en optimaliseren van ICT-omgevingen. Didacticum weet wat speelt en weet wat werkt. Kennisoverdracht zit hen in het DNA. Het kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en de klanten bevinden zich door heel Nederland. Didacticum geeft antwoord op de schaarste aan ICT-kennis door het bieden van maatwerk met exclusieve traineeships voor young professionals.

Na het opleidingstraject van 5 tot 8 weken ga je werken bij een vooruitstrevende bank, waarvan het hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd is. Het is een platte en exclusieve organisatie, met korte communicatielijnen. Naast de koffieautomaat speel jij een potje tafelvoetbal met je collega's en elke twee weken laat jij met jouw team aan de organisatie zien wat jullie hebben gemaakt. Jouw collega's beschikken allemaal over dezelfde passie en creativiteit. Samen toewerken naar een doel en elkaar helpen staat centraal. Eenmaal in deze omgeving, kun jij doorgroeien in een specialisatie, of jouw kennis en vaardigheden inzetten in een nieuw team.

Wat wij bieden

 • Een mentor/buddy die jou coacht;
 • Een 5 tot 8-weekse praktijkopleiding op maat bij ICT-opleider Didacticum;
 • Een omgeving waar jij belangrijk bent en wordt gezien;
 • Een omgeving waarin je werkt met de nieuwste technieken;
 • Een team met collega's die allemaal beschikken over dezelfde drive en creativiteit en waarin collegialiteit belangrijk is;
 • Flexibele werkplekken, korte lijnen en grote mate van autonomie;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris vanaf dag één.

Wat wij vragen

 • Je hebt een recent afgeronde HBO/WO opleiding (technische studierichting is een pré);
 • Je hebt een passie voor IT en je bent technisch onderlegd;
 • Je toont initiatief en bent niet bang om fouten te maken;
 • Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen in dit ontwikkeltraject;
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden.

Selectieprocedure

ImpressiveGreenApple verzorgt de werving,- en voorselectie voor dit traineeship. Het selectieproces bestaat uit een CV-selectie, een telefonisch interview en een eerste gesprek met een consultant van ImpressiveGreenApple. Wanneer er een goede match is, vervolg je de procedure met een gesprek bij Didacticum en bij de opdrachtgever.

Solliciteer direct via de button op deze pagina, of neem voor meer informatie contact op met:
Irène Everaert, everaert@impressivegreenapple.nl
Telefoon: 070 416 83 83

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via