Recruitment Marketeer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Standplaats DE BILT
 • Vakgebied HR

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het Employer Brand van onze opdrachtgever. Met jouw expertise en interesse in marketing en (online) recruitment zorg jij dat wij op een effectieve manier bij onze doelgroepen in beeld komen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van passende content in samenwerking met collega's en klanten en zorgt voor alle communicatie richting de arbeidsmarkt, zowel op employer branding als op vacatureniveau. Je gaat hierin strategisch te werk en organiseert de volledige candidate journey van student tot trainee, welke je optimaliseert aan de hand van je campagnedata.

Naast het employer brand, ben je samen met de marketing manager verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van onze website, welke onlangs live is gegaan. Je bewerkstelligt synergie tussen marketing en recruitment en samen zorgen jullie voor één heldere onderliggende boodschap naar de verschillende doelgroepen.

Jij denkt graag mee over alles wat met vernieuwing en innovatie te maken heeft. Zo denk je mee over systemen, tooling en applicaties die het werk van jou en je collega's makkelijker kunnen maken. Je neemt initiatief en weet anderen te enthousiasmeren voor jouw visie. We hebben de afgelopen jaren al flinke stappen genomen om ons recruitmentproces te digitaliseren en de candidate journey van onze doelgroep goed vast te leggen in data. Jij bent een drijvende kracht achter deze verdere digitale transformatie en zorgt ervoor dat onze opdrachtgever steeds slimmer naar haar doelstellingen toe werkt.

Het doel? Instroom!
Uiteindelijk dragen jouw inspanningen rondom employer branding bij aan een verlaging van de cost per hire en ben je middels jouw recruitmentcampagnes mede verantwoordelijk voor de instroom van de Trainees voor alle traineeships. Dat is soms hectisch en vraagt een hands-on aanpak. De organisatie maakt een mooie groei door en kan diverse bekende bedrijven, zowel profit als non-profit tot zijn klantenportfolio rekenen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Om je vakinhoudelijk te ontwikkelen krijg je vanuit de organisatie begeleiding door senior managers, die coachen op professionele ontwikkeling. Ook heb je intervisie met collega's  uit je pool. Zo word je uitgedaagd jezelf optimaal te ontwikkelen binnen de drie rollen en deze in korte tijd eigen te maken. Het traineeship is uniek door de combinatie van een passende persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

           

Wat wij bieden

De organisatie 

Onze opdrachtgever is specialist in Traineeships. Zij maken organisaties en mensen succesvoller door het vinden, ontwikkelen en binden van toptalent dat de potentie heeft om het perspectief van organisaties te veranderen. Jonge en slagvaardige mensen die de uitdagingen van deze tijd begrijpen, bewust koersen op de gestelde doelen en prioriteiten stellen. Uniek talent dat het beste uit zichzelf en anderen weet te halen. Dit heeft de afgelopen 25 jaar een sterk employer brand opgeleverd onder studenten en starters. Om ervoor te zorgen dat deze doelgroep hen als 'employer of choice' blijft zien, zijn zij op zoek naar jou!


Wat kan je
van de organisatie verwachten? 

 • Een werkomgeving die zich al 11 jaar een Great Place to Work noemen. Dus reken op een hechte, maar professionele organisatie, waar men werkt met plezier en vanuit vertrouwen.
 • We creëren samen met onze trainees een leuke dynamiek, geen dag is hetzelfde en dat maakt je werk leuk!
 • Marktconform salaris en prima secundaire voorwaarden
 • Een ontwikkelgerichte cultuur, met aandacht voor jou

Wat wij vragen

 • Een professional met een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting (digital) marketing, communicatie, HRM met communicatievakken en minimaal 3 jaar werkervaring als Recruitment Marketeer of Recruitment Specialist.
 • Een specialist op het gebied van marketing, die ruime ervaring heeft met Employer branding, (online) job marketing, campagnes en arbeidsmarktcommunicatie strategieën.
 • Bedreven en deskundig in het gebruik van (online) recruitmentmethoden, het creëren van content en online zichtbaarheid en het vormgeven van campagnes.
 • Een energieke, creatieve en communicatief sterke persoonlijkheid die anderen weet te enthousiasmeren;
 • Woonachtig in de omgeving Utrecht en fulltime beschikbaar.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via