IT Tech Business traineeship - bij een grote Nederlandse bank (Amsterdam)

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Standplaats Amsterdam
 • Vakgebied ICTTechniek

Over de functie

Inhoud traineeship
Aan het begin van 2019 start bij onze opdrachtgever een nieuwe lichting trainees met allen hun eigen specialisatie, maar met 1 gezamenlijke passie; IT. Je start aan een prachtige ontwikkelprogramma's waarin je bij één van Nederlands grootste banken aan uitdagende projecten zal gaan werken. In het traineeship werk je via een ambitieuze talent development partij aan je persoonlijke ontwikkeling: hoe zet je jouw goede eigenschappen effectief in? En wat heb je nog te leren?
Je bouwt verder aan je professionele én persoonlijke vaardigheden om succesvol te opereren op het snijvlak tussen IT en business. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk; teamwork net zo goed! Jouw bijdrage in het team is essentieel.

Het eindresultaat is innovatieve verbetering in IT processen en systemen door jouw scherpe analyses. Nadat je in kaart hebt gebracht wat de wens van de interne klant is en helder voor ogen hebt hoe het resultaat eruit moet zien, breng je jouw advies uit. Maar niet alleen dat; je gaat ook aan de slag met de oplossing. Dit betekent dat je bijvoorbeeld gaat programmeren, data analyseren en resultaten gaat boeken. Kortom, je vertaalt de behoefte vanuit de business naar bruikbare IT oplossingen voor de interne klant. Met name de ontwikkeling op het gebied van de digitalisering binnen de bankensector en de overstap naar werken volgens de Scrum methode vragen om intelligente young professionals die door middel van IT de bank verder helpen.

Wat betekent dit voor jou?
Specialiseren is het sleutelwoord van deze tijd. Om die reden ga je niet álles bij de bank doen en daarom wordt gekeken naar de rol die bij jou past. Je bent de verbindende factor tussen IT en de businees. Wil je leren programmeren of hier beter in worden? Back-end? Of spreekt Front-end meer aan? Of misschien wel allebei? Vind je het leuk om bij te dragen aan het verbeteren van processen of spreekt moderniseren van core banking je meer aan? Er is vast een mooie plek voor je te vinden.

Wat wij vragen


 • Je hebt een afgeronde WO Master diploma en maximaal twee jaar werkervaring.
 • IT heeft jouw interesse; dit komt duidelijk terug in jouw CV. Denk aan opleiding, stage(s) of hobby of...?
 • Je bent nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw persoonlijke talenten en bent bereid om te reflecteren op je eigen gedrag.
 • Je kiest bewust voor werken in een team en je krijgt energie van het aandragen van creatieve en innovatieve ideeën.
 • Je hebt zowel in het Nederlands als in het Engels zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent per begin 2019 beschikbaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft succesvol diverse talent development trajecten ontwikkeld. Zij heeft een uniek programma opgezet in samenwerking met de bank anno nu. De inhoud van dit programma is uitdagend en het succes met betrekking tot talentontwikkeling is al jaren bewezen. Momenteel is zij voor de 8e lichting op zoek naar talenten die willen excelleren en specialiseren op het gebied van IT Development en procesoptimalisatie én die niet terugdeinzen voor een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Na een jaar traineeship
Doel van dit traineeship is om na dertien maanden uit te stromen als doortastende young professional en direct in dienst te treden bij de bank.

Wat biedt de organisatie jou?

 • Een intensief traineeship dat wordt gekenmerkt door 'learning on the job' met diverse mogelijkheden en verbreding van je netwerk.
 • Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden en (inhoudelijke) activiteiten met een groep trainees; ruim 20 opleidingsdagen in het eerste jaar.
 • Je ontvangt zowel vanuit de bank (inhoudelijke trainingen) als van onze opdrachtgever (persoonlijke en projectmanagementgerichte trainingen) professionele en gestructureerde begeleiding.
 • Er zal één gezamenlijke klas starten waarin je je kunt door ontwikkelen richting een meer technische rol of juist een rol waarin stakeholdermanagement een grote rol speelt.
 • Een Agile werkomgeving, met verschillende toekomstperspectieven.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral veel plezier met je collega's en traineegroep.

ImpressiveGreenApple voert de eerste kennismakingsgesprekken. Een capaciteitentest maakt tevens onderdeel uit van de procedure.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via