Junior Agile Test Consultant

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Standplaats Den Haag - Utrecht
 • Vakgebied ConsultancyICTTraineeship

Over de functie

Per april 2020 start dit traineeship bij onze opdrachtgever Bartosz. Voor dit traineeship zijn er 6 plekken beschikbaar! Het opleidingstraject duurt één jaar en bestaat uit een mix van zowel training krijgen als werken bij verschillende klanten. De eerste zeven weken van dit traineeship staan in het teken van een fulltime opleiding. In deze periode leer je een basis van de programmeertalen Java en C#, krijg je training op het gebied van (geautomatiseerd) software testen en leer je meer over de verschillende testtools. Daarbij krijg je training op het gebied van soft skills en consultancy, zodat je leert om op een optimale manier te communiceren met klanten. Na deze zeven weken ga je door middel van een 'buddy-constructie' aan de slag bij één van de klanten. Dit betekent dat je aan een senior professional gekoppeld wordt en met hem/haar een aantal maanden meegaat om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Na een eerste periode van meelopen, krijg je langzamerhand meer verantwoordelijkheden/taken en rol je het vakgebied in. Na een aantal maanden tot een jaar ben jij een volwaardige professional die vanaf dat moment zelfstandig aan de slag gaat. Vanaf de start van het traineeship ontvang je een goed salaris, krijg je direct een vast dienstverband aangeboden en ben je onderdeel van het team. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Dat ligt voor een groot gedeelte aan jou! Wil jij je met name focussen op de technische mogelijkheden? Dan kun je uitgroeien tot een volwaardig Agile Software Test Specialist of Full Stack developer, waarbij hoofdzakelijk software testen en programmeren terug zal komen. Haal jij vooral voldoening door in gesprek te gaan met klanten en in overleg met hen tot de meest ideale oplossingen te komen? Dan is het mogelijk om uit te groeien tot Test Consultant of uiteindelijk Test Manager. Of misschien wil jij wel een combinatie van alles? Maak het bespreekbaar! Voor onze opdrachtgever is niets te gek, zo lang je een bijdrage levert aan het eindresultaat; innovatieve verbetering in IT processen en systemen.

Over de organisatie

Bartosz is een grensverleggend specialist in projectmanagement, testmanagement en software testen en lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Zij streven er iedere dag naar om hun collega's, hun klanten en verschillende softwaresystemen te innoveren en optimaliseren. Zo zijn de collega's de drijvende kracht van onze opdrachtgever en om die reden blijven zij investeren in opleidingen en trainingen. Tezamen vormen zij een jonge en groeiende organisatie, waar analytische onderlegde specialisten 'agile' en communicatief vaardig zijn. Het zijn professionals die houden van hun vak, meewerken aan de nieuwste applicaties, risico's blootleggen en barrières wegnemen. Dit doen zij met elkaar en ook successen worden samen gevierd. Zo vieren zij jaarlijks hun 'verjaardag' tijdens een weekend weg met alle collega's, worden familieweekenden gepland, feestdagen worden uitbundig gevierd en zetten zij zich ook in voor goede doelen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is grensverleggend specialist in projectmanagement, testmanagent en software testen en zij lopen voorop in de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Zij streven er iedere dag naar om hun collega's, hun klanten en verschillende softwaresystemen vooruit te helpen. Zo zijn de collega's de drijvende kracht van onze opdrachtgever en om die reden blijven zij investeren in opleidingen en trainingen. Tezamen vormen zij een jonge en snelgroeiende organisatie, waar analytische onderlegde specialisten 'agile' en communicatief vaardig zijn. Het zijn professionals die houden van hun vak, meewerken aan de nieuwste applicaties, risico's blootleggen en barrières wegnemen. Dit doen zij met elkaar en ook successen worden samen gevierd. Zo vieren zij jaarlijks hun 'verjaardag' tijdens een weekend weg met alle collega's, worden familieweekenden gepland, feestdagen worden uitbundig gevierd en zetten zij zich ook in voor een goed doel. De bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als een familiecultuur waar loyaliteit, grote betrokkenheid en een vriendelijke werkomgeving is.

Wat wij bieden

Doel van dit traineeship is om binnen twaalf maanden een volwaardige professional te worden en met een tas vol nieuwe bagage op persoonlijk en zakelijk vlak zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat biedt de organisatie jou?

 • Een intensief traineeship dat wordt gekenmerkt door 'learning on the job' met diverse mogelijkheden en verbreding van je netwerk;
 • Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden en (inhoudelijke) activiteiten met een groep trainees;
 • Gecertificeerde kennis van testmethoden, agile werken en programmeertalen als Java en C#;
 • Behalen van certificaten zoals TMap en het Scrum Master certificaat;
 • Kennis en ervaring met testautomatisering;
 • Er zal één gezamenlijke klas starten waarin je je kunt door ontwikkelen richting een meer technische rol of juist een rol waarin consultancy en management een grote rol speelt;
 • Een Agile werkomgeving, met verschillende toekomstperspectieven;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een leaseauto, volledige ziektekostenverzekering, premievrije pensioenregeling, winstdeling, maandelijkse onkostenvergoeding en vooral veel plezier met je collega's en jouw traineegroep.

Wat wij vragen

 • Je bent nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw persoonlijke talenten en bent bereid om te reflecteren op je eigen gedrag;
 • Je kiest bewust voor werken in een team en je krijgt energie van het aandragen van creatieve en innovatieve ideeën;
 • Je bent communicatief sterk, creatief, sociaal vaardig en nieuwsgierig;
 • Je hebt een (onlangs) afgeronde HBO / WO Master diploma met een IT component;
 • 0 - 2 jaar werkervaring;
 • IT heeft jouw interesse; dit komt duidelijk terug in jouw CV. Denk aan opleiding, stage(s) of hobby;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Uiterlijke instroomdatum is 1 april 2020


Contact:

De werving en selectie is uitgezet bij ImpressiveGreenApple.

Consultant: Nicole de Bruijn en Lisa Lock. Bereikbaar via debruijn@impressivegreenapple.nl of Lock@impressivegreenapple.nl. Bel ons gerust via 070-416 83 83 voor vragen over het traineeship of de procedure.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via