Traineeship IT Consultancy - Pega Systeem

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Standplaats Utrecht
 • Vakgebied ConsultancyICT

Over de functie

In twee jaar tijd wordt jij opgeleid tot PEGA Consultant binnen de Bancaire Sector. Hiervoor vervul je tijdens dit traineeship achtereenvolgens drie verschillende rollen binnen de IT afdeling.  Je vervult hierbij de rol als Business Analist, Software Engineer en Operations Engineer en past deze opgedane  kennis meteen toe in praktijk. Als PEGA Consultant verbindt je business vraagstukken met hoogwaardige IT oplossingen. Dit doe je door het ontwerpen, implementeren en het technisch opleveren van  PEGA-oplossingen in een Agile werkomgeving. Je helpt mee in projectteams op het gebied van functioneel en technisch ontwerp, het bouwen van applicaties en het testen daarvan. Met het PEGA systeem  kunnen er binnen enkele dagen demo applicaties worden gebouwd door een case flow te ontwerpen. Ook kunnen processen geoptimaliseerd worden door bijvoorbeeld werk te routen op basis van vaardigheden en of urgentie.  Daardoor resulteert PEGA als krachtige applicatie voor de eindgebruiker. Om een voorbeeld te geven; om haar klanten optimaal te blijven ondersteunen heeft de organisatie met behulp van een PEGA systeem het verstrekken van zakelijke leningen gedigitaliseerd, zodat de verwerkingstijd is verkort van 4 weken naar maximaal 24 uur.

Het traineeship biedt aan jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een expert op het gebied van PEGA consultancy. De optimale basis voor een succesvolle carrière! Naast de inhoudelijk uitdagende projecten neem je deel aan een intern en extern ontwikkeltraject bij een gespecialiseerd Talent Developer, waar intensieve begeleiding en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staan. Er wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke groei, verbindingskracht en implementatiekracht om jezelf als PEGA Consultant te kunnen ontwikkelen. Je krijgt hierbij ondersteuning door een coach.

De organisatie waar jij als PEGA Consultant aan de slag gaat, is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Om je vakinhoudelijk te ontwikkelen krijg je vanuit de organisatie begeleiding door senior managers, die coachen op professionele ontwikkeling. Ook heb je intervisie met collega uit je pool. Zo word je uitgedaagd jezelf optimaal te ontwikkelen binnen de drie rollen en deze in korte tijd eigen te maken. Het traineeship is uniek door de combinatie van een passende persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding.
 • Je hebt sterke affiniteit met IT.
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring.
 • Je hebt je naast je studie breed ontwikkeld (denk aan stage, commissie, bestuur etc.)
 • Je hebt bedrijfsmatig inzicht, bent analytisch en bent in staat processen snel te doorzien.
 • Je bent kritisch, hebt lef en doet concrete voorstellen ter verbetering van processen.
 • Je bent in staat om gemakkelijk verbinding te maken met anderen.
 • Je bent per oktober - november beschikbaar

Selectieprocedure:
ImpressiveGreenApple verzorgt de werving en de voorselectie voor dit programma. Dat houdt in dat de CV selectie en eerste gespreksronde waarin motivatie en projectmanagement ambitie centraal staan, plaatsvindt met één van onze consultants. Na een positieve terugkoppeling vervolg je de procedure bij de organisatie waar je uiteindelijk ook in dienst treedt. Een capaciteitentest en assessment zijn onderdeel van de procedure.

Consultant: Suzanne Jonk en Leanne de Wilde, heb je interesse neem dan contact op via telefoonnummer 070-416 83 83 of upload je cv met motivatie via www.impressivegreenapple.nl of mail naar jonk@impressivegreenapple.nl

Over het bedrijf

In een organisatie met bijna 30.000 medewerkers, verspreid over het hele land, met uiteenlopende vakgebieden en werkterreinen, kun je alle kanten op. Voor onze opdrachtgever zijn we per 1 april 2011 op zoek naar 10 trainees met management potentieel

Onze opdrachtgever biedt talentvolle starters een unieke mogelijkheid in de vorm van het management development programma. Gedurende dit programma ben je actief betrokken in 4 projecten bij 3 tot 4 verschillende werkgevers uit de technische branche. De deelnemende werkgevers maken steeds meer gebruik van de kritische en frisse blik van jou als junior management potentieel. Met het uiteindelijke doel dat je na 2 jaar uitstroomt bij een van de klanten van onze opdrachtgever in een uitdagende functie waar management/leiding geven centraal staat.

  

Wat wij bieden

 • Een succesvolle internationale financiële dienstverlener
 • Een intensief leertraject, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke groei.
 • Een omgeving waar een meer dan gemiddelde prestatie van je verwacht wordt.
 • Nauw contact met de andere trainees, waarmee je continue kan sparren.
 • Een leertraject waarin je op een positieve manier zelf grote invloed kan uitoefenen.
 • Een 'personal coach' voor je persoonlijke ontwikkeling én voor je functioneren.
 • Een uitdagende carrière als PEGA consultant binnen de organisatie.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via