Business & IT traineeship - bij een grote Nederlandse bank (Amsterdam)

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Standplaats Amsterdam
 • Vakgebied ICTTechniekTraineeship

Over de functie

In de 1e week van oktober start dit traineeship bij onze opdrachtgever in Amsterdam. Je start aan een prachtig ontwikkelprogramma waarin je bij één van Nederlands grootste banken aan uitdagende projecten zal gaan werken. In het traineeship werk je via onze opdrachtgever, een zeer gerenommeerde talent development partij, aan je persoonlijke ontwikkeling: hoe zet je jouw goede eigenschappen effectief in? En wat heb je nog te leren? Je bouwt verder aan je professionele én persoonlijke vaardigheden om succesvol te opereren op het snijvlak tussen IT en business. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk; teamwork net zo goed! 

Het eindresultaat is innovatieve verbetering in IT processen en systemen door jouw scherpe analyses. Nadat je in kaart hebt gebracht wat de wens van de interne klant is en helder voor ogen hebt hoe het resultaat eruit moet zien, breng je jouw advies uit. Maar niet alleen dat; je gaat ook aan de slag met de oplossing. Dit betekent dat je bijvoorbeeld gaat programmeren en resultaten gaat boeken. Kortom, je vertaalt de behoefte vanuit de business naar bruikbare IT oplossingen voor de interne klant. Met name de ontwikkeling op het gebied van de digitalisering binnen de bankensector en de overstap naar werken volgens de Scrum methode vragen om intelligente young professionals die door middel van IT de bank verder helpen.

Wat betekent dit voor jou?
Specialiseren is het sleutelwoord van deze tijd. Om die reden ga je niet álles bij de bank doen en daarom wordt gekeken naar de rol die bij jou past, al ben je wel voornamelijk de verbindende factor tussen IT en de business.  Wil je leren programmeren of hier beter in worden? Wil je met A.I. of Machine Learning aan de slag? Of misschien zie jij jezelf naar een rol groeien als business analist of scrum master? Dan is er vast en zeker een mooie plek voor jou!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft succesvol diverse talent development trajecten ontwikkeld. Zij heeft een uniek programma opgezet in samenwerking met de bank anno nu. Je komt te werken in een jong en ambitieus DevOps-team waarin er veel ruimte is om te leren en te groeien. Momenteel zijn zij op zoek naar technische talenten die zich willen specialiseren op het gebied van het ontwikkelen en onderhouden van platforms èn die niet terugdeinzen voor een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Doel van dit traineeship is om na twaalf maanden uit te stromen als young professional en met een rugzak vol nieuwe bagage op persoonlijk en zakelijk vlak direct in dienst te treden bij de bank.

Wat biedt de organisatie jou?

 • Een intensief traineeship dat wordt gekenmerkt door 'learning on the job' met diverse mogelijkheden en verbreding van je netwerk.
 • Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden en (inhoudelijke) activiteiten met een groep trainees; ruim 20 opleidingsdagen in het eerste jaar.
 • Je ontvangt zowel vanuit de bank (inhoudelijke trainingen) als van onze opdrachtgever (persoonlijke en projectmanagementgerichte trainingen) professionele en gestructureerde begeleiding.
 • Er zal één gezamenlijke klas starten waarin jij je kunt door ontwikkelen richting een meer technische rol of juist een rol waarin stakeholdermanagement een grote rol speelt.
 • Een Agile werkomgeving, met verschillende toekomstperspectieven.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral veel plezier met je collega's en traineegroep.

Wat wij vragen

 • Je hebt een (onlangs) afgeronde WO Master diploma met Bèta component. Denk aan studies als Econometrie, Computer Science, Information Science, Wiskunde, Natuurkunde of vergelijkbare richtingen. 
 • 0-2 jaar werkervaring.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met IT vanuit bijbaan, projecten, studie of studievereniging.
 • Je bent nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw persoonlijke talenten en bent bereid om te reflecteren op je eigen gedrag.
 • Je kiest bewust voor werken in een team en je krijgt energie van het aandragen van creatieve en innovatieve ideeën.
 • Je hebt zowel in het Nederlands als in het Engels zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

ImpressiveGreenApple voert de eerste kennismakingsgesprekken. Een capaciteitentest maakt tevens onderdeel uit van de procedure.
Neem voor meer informatie of vragen contact op met:

Irène Everaert | everaert@impressivegreenapple.nl

Consultant Campus Recruitment ImpressiveGreenApple 

Telefoon:  06 1535 2002 | 070 - 416 83 83

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via