- ONLINE CV CHECK -

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Standplaats Landelijk

Over de functie

Wil je direct jouw CV uploaden voor de gratis online CV check? Klik dan op 'Solliciteren'. Je komt gelijk op de uploadpagina.

Wil je meer weten over ImpressiveGreenApple en wat wij bieden? Lees dan verder. Starters en Young Professionals vinden via ons uiteenlopende startposities en traineeships afhankelijk van je opleiding, ervaringen en interesse.

Over het bedrijf

ImpressiveGreenApple is specialist in recruitment. Naast stafmedewerkers en ondersteunend personeel, bemiddelen we starters en Young Professionals. We zetten in op focus en specialisme. Dat vinden we belangrijk want als specialist kan je adviseren en opdrachten met zekerheid aannemen. We staan voor de allerbeste match tussen kandidaat en vacature. Naast werving- en selectiebureau, fungeren wij als uitzendorganisatie.

 

Ons team bestaat uit 10 medewerkers, waarvan 8 collega's zich bezig houden met onze
core business, namelijk recruitment en advies bij de klant. 2 collega's organiseren alles er om heen, alle administratieve, organisatorische, marketing, communicatie en facilitaire zaken. Wij noemen dat de backoffice. 

Wat wij bieden

Onze opdrachtgevers kiezen er bewust voor de selectie via ImpressiveGreenApple te laten verlopen omdat wij de markt van afstudeerders goed kennen en jong talent scherp weten te beoordelen op ambitie en potentie. Voor jou betekent dat: wanneer wij vertrouwen hebben in je kandidatuur, dan ben je de eerste ronde bij je toekomstig werkgever al door.
Je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven, je zit direct aan tafel bij de juiste persoon en wij begeleiden je één op één door de procedure heen.
Praat met ImpressiveGreenApple en overleg waar voor jou de beste kansen liggen voor de mooiste start van je carrière.
 
De voordelen op een rij:
 1. We helpen je bij het opstellen van een stevig cv
 2. Je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven
 3. Je wordt in alle selectie rondes door ons begeleid als je daar behoefte aan hebt
 4. Je kan een assessment oefenen
 5. We geven je een eerlijk advies of je kans maakt door de sollicitaties heen te komen
 6. De eerste selectieronde ben je al door als wij vertrouwen hebben in je kandidatuur
 7. We bieden je zo mogelijk meerdere opties aan
 8. Slagingskans van door ons geselecteerde kandidaten is meer dan 2 maal zo hoog

Wat wij vragen

Wil jij feedback op jouw CV? Klik op 'Solliciteren' en upload jouw CV. Eén van onze recruiters neemt contact met jou op om je persoonlijk feedback op jouw CV te geven.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via