Student Recruiter - Dé ideale bijbaan naast je studie
Zit jij in het laatste jaar van je Bachelor of Master richting Management, IT, Techniek, Finance, Economie of Wiskunde? Heb jij een groot netwerk en wil jij je medestudenten helpen een baan of traineeship te vinden en zelf ook meer leren over je opties op de arbeidsmarkt?
Solliciteer direct
Terug naar vacatures

Zit jij in het laatste jaar van je Bachelor of Master richting Management, IT, Techniek, Finance, Economie of Wiskunde? Heb jij een groot netwerk en wil jij je medestudenten helpen een baan of traineeship te vinden en zelf ook meer leren over je opties op de arbeidsmarkt?

Over deze baan

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Student Recruiters. Het is een ideale bijbaan naast je studie en geheel vrijblijvend waarbij je op een makkelijke manier wat extra kan bijverdienen. Als Student Recruiter breng je ons in contact met talenten (jouw vrienden, familie, kennissen of gewoon studenten uit je netwerk) die voldoen aan een door ons opgesteld profiel voor onze opdrachtgevers. Student Recruiters ontvangen van ons een vergoeding voor elke succesvolle klik!

Als Student Recruiter bij ImpressiveGreenApple ben jij de ogen en oren van onze campus recruiters. Wij zijn op zoek naar afgestudeerde toppers voor onze finance, IT, juridische en management traineeships en starters posities. Jij helpt ons hierbij! Jij staat midden in de studentenwereld en kent die toppers die nu aan het afstuderen zijn of al gestart zijn in een eerste baan. Van ons ontvang je informatie over de actuele vacatures. Vervolgens ga jij op zoek binnen je eigen netwerk naar het talent dat aan alle eisen voor dit traineeship voldoet. Deze toppers tip jij bij ons. Zo help jij ons bij het vinden van de perfecte match voor de meest uitdagende vacature. Op onze beurt zorgen wij ervoor dat er bij jou een geldboompje in de tuin gaat bloeien. En omdat we altijd op zoek zijn naar nieuw talent blijft dat geldboompje in jouw tuin maar groeien.

Dit verwachten we van jou

  • Jij geniet volop van je studententijd en hebt een waardevol netwerk opgebouwd door bijvoorbeeld contacten bij je studie- of studentenvereniging.
  • Jij ziet het potentieel in mensen en vindt het leuk om anderen verder te helpen.
  • Jij stapt makkelijk op iemand af en durft vragen te stellen.

Dit krijg je van ons

  • Een bijbaan bij een energieke en ambitieuze organisatie.
  • Een leuke bijverdienste waarbij je zelf bepaald hoeveel tijd je erin steekt. Dat is dus makkelijk te combineren met je studie.
  • De mogelijkheid om jou te begeleiden in je eigen zoektocht naar een passende baan wanneer je hier klaar voor bent.

Over de werkgever

ImpressiveGreenApple Campus Recruitment ontmoet, werft en selecteert het talent van de toekomst in de bachelor en masterfase. Wij doen dit in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid voor startfuncties, traineeships, business courses en stages. Wij richten ons primair op de beste en sterkst ontwikkelde afstudeerders in de richtingen techniek, IT, finance, (fiscaal) recht, marketing, sales en management. Ons landelijk dekkend netwerk aan alle Nederlandse universiteiten en hogescholen stelt ons in staat iedere student te bereiken, dat is onze belofte.

Irène Everaert
Senior Recruitment Consultant