Product Owner Talent Program
Heb jij 1 á 2 jaar werkervaring en het gevoel dat je niet alles uit je huidige functie haalt? Weet jij aan de hand van de verschillende belangen de beste keuzes te maken? Wil je naast werken vooral ook blijven leren en jezelf optimaal ontwikkelen?
Solliciteer direct
Terug naar vacatures

Heb jij 1 á 2 jaar werkervaring en het gevoel dat je niet alles uit je huidige functie haalt? Weet jij aan de hand van de verschillende belangen de beste keuzes te maken? Wil je naast werken vooral ook blijven leren en jezelf optimaal ontwikkelen?

Over deze baan

Over het Talent Programma

Naar aanleiding van je eerdere werkervaring ga je aan de slag met jouw verdere ontwikkeling. In het eerste jaar is de focus op het aanscherpen van zowel je business als persoonlijke vaardigheden. Tijdens het tweede jaar verschuift de focus naar de vaardigheden die jou vakinhoudelijk als Product Owner verder brengen en om leert gaan met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Zo leer je hoe je jouw team op snelheid houdt, alle stakeholders betrekt en ook grip op het project houdt. Je ontwikkelt vaardigheden om een strakke backlog te maken die de maximale ROI (Return on Investment) creëert. Een team van strategen en innovators staat klaar om jou te mentoren en coachen daar waar nodig. En een officiële Professional Product Owner (PSPO) certificering hoort daar uiteraard ook bij. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten die er daadwerkelijk toe doen. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee en zo krijg je de kans om jouw talenten te laten zien bij diverse toporganisaties. Jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden en talenten zijn het vertrekpunt in dit programma voor een succesvolle carrière als Product Owner.

Dit verwachten we van jou

  • Een afgeronde masteropleiding in de richting van Management, Business, Digital of Techniek
  • Minimaal 1 á 2 jaar werkervaring (maximaal 3 jaar).
  • Jij bent ambitieus en hebt het in je om je te onderscheiden als leider en/of veranderaar.
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen en feedback.

Dit krijg je van ons

  • Een tweejarig programma waarin jij je ontwikkelt tot Product Owner
  • Je gaat bij verschillende top organisaties aan de slag
  • Een bewezen ontwikkelprogramma met sterke focus op leiderschap t.w.v. €45.000,-.
  • Leren en uitgedaagd worden samen met een groep Young Professionals.
  • Een vaste coach vanuit onze opdrachtgever die altijd voor jou klaar staat.
  • 27 vakantiedagen.

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is een specialist in het ontwikkelen van Talent Programs voor hoogopgeleide Young Professionals. Tijdens het intensieve ontwikkelprogramma krijg je de beste begeleiding, feedback en trainingen. Om je vakinhoudelijk te ontwikkelen krijg je vanuit de organisatie begeleiding door senior managers die jou coachen op je professionele ontwikkeling. Daarbij word je onderdeel van een inspirerende club van talenten zoals jij. Met deze groep Product Owners kan je kennis uitwisselen en leren van elkaars situatie. Het programma is uniek door de combinatie van een passend programma voor jou op persoonlijk en professioneel vlak.

Procedure

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit een CV en motivatie selectie, een persoonlijk gesprek met de recruiter, een capaciteitentest, een persoonlijk gesprek met de Talent Developer en een assessmentdag. Dit alles om zeker te weten dat jij helemaal op je plek zal zijn in dit Talent Program.

Irène Everaert
Senior Recruitment Consultant