DevOps Cloud Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Standplaats Limburg
 • Vakgebied ConsultancyICTTechniekTraineeship

Over de functie

Company Class
In de eerste acht weken krijg je een fulltime opleiding. De eerste weken krijg je een algemene opleiding en de overige weken gerichte en gespecialiseerde trainingen. Je leert de basis van ICT, haalt erkende certificaten en leert over de infrastructuur van APG. Daarbij krijg je trainingen op het gebied van Agile en DevOps werken. De vakinhoudelijke opleiding is toegespitst op de praktijk en bedoeld om jou de juiste start van een carrière in de ICT te bieden. De volgende onderwerpen kun je verwachten in de achtweekse trainingen: Basis Linux en Windows, Netwerken, Security, ICT in grote organisaties, PowerShell, Microsoft Azure Security, Scrum & Agile.

Wat ga je doen?
Na de achtweekse fulltime opleiding bij onze klant ga je aan de slag in het Azure projectteam binnen APG. Momenteel vindt er een migratieproces plaats om applicaties vanuit het datacenter om te zetten richting de Cloud. Het betreft daarom een Hybribe Cloud functie waar je meewerkt en meedenkt in dit project, samen met ervaren Cloud Consultants. Aan de ene kant werk je mee aan de juiste technische oplossingen, aan de andere kant ben je volop in gesprek met interne klanten om in kaart te brengen waar efficiënter met data omgegaan kan worden en hoe dat vervolgens ingericht wordt. Het team is verantwoordelijk voor verschillende systemen en het goed functioneren hiervan. Als er een verstoring is, dan zit jij er bovenop om oplossingen aan te dragen. Daarnaast fungeer je als consultant richting de business om te bespreken waar efficiënter gewerkt kan worden. Binnen deze rol bevindt je je in het kloppend hart van de IT en ben je onderdeel van een team dat volop in ontwikkeling is. De traditionele manier van werken wordt namelijk omgezet naar een Agile werkwijze (Devops, Scrum) en hier kan jij onderdeel van worden.

Over de organisatie
Onze klant is een ICT dienstverlener die zich richt op het optimaliseren en beheren van ICT omgevingen. Onze klant weet wat werkt én speelt in op de schaarste aan ICT kennis. Het traineeship duurt ongeveer een jaar. Eerst krijg je acht weken lang fulltime trainingen en daarna ga je binnen het projectteam aan de slag binnen APG. Gedurende dit jaar krijg je volop kansen om je te blijven ontwikkelen en te specialiseren. Binnen APG is momenteel een digitaliseringsproces aan de gang en zij staan daarmee voor een complexe uitdaging. Dat betekent dat er dus volop kansen voor jou zijn om je te ontwikkelen en een steentje bij te dragen aan dit proces.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft passie voor IT en het helpen en laten groeien van mensen. Als IT specialist bieden zij dan ook maatwerkopleidingen aan en kunnen zij ook de IT infrastructuur volledig uit handen nemen. 

Wat wij bieden

Een intensief traineeship dat wordt gekenmerkt door 'learning on the job' met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fulltime achtweekse training met erkende certificaten
 • Een opleidingsbudget waarmee je door het hele jaar gerichte trainingen kunt volgen
 • Een mentor waar je altijd op terug kunt vallen.

Wat wij vragen

 • Je hebt recent een HBO / WO opleiding afgerond (betà achtergrond)
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek en ICT vanuit een stage en/of bijbaan
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent een communicatief vaardig, leergierig en gaat graag probleemoplossend aan het werk.
Indicatie startdatum: februari 2021

Neem voor meer informatie over het traineeship of de selectieprocedure contact op met Nicole de Bruijn via debruijn@impressivegreenapple.nl of 06 27862844 / 070 416 8383.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via