ICT Traineeship

Vacature doorsturen
 

Over de functie

Een prachtige kans om je te verdiepen in de dynamische wereld van ICT. Een opleidingstraject van acht weken bij een gerenommeerde ICT-opleider (Talent Developer). Deze Talent Developer is een opleider en ICT dienstverlener in de markt die zich richt op het migreren, beheren en optimaliseren van de ICT omgeving binnen diverse organisaties. Deze Talent Developer weet wat er speelt en weet wat werkt. Door middel van opleidingen geven zij een antwoord op de schaarste aan ICT kennis. Het traineeship duurt één jaar. Je begint met acht weken fulltime opleiding en gaat daarna aan de slag bij één van de partners binnen een functie die voor jou is weggelegd.

De eerste acht weken van dit opleidingstraject bestaan uit het opdoen van basiskennis en vaardigheden en daarna volgt er een specialisatie. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op jouw cv en leert ontzettend veel over de ICT Infrastructuur binnen diverse organisaties. Deze vakinhoudelijke trainingen zijn toegespitst op de praktijk en gericht op een goede start van jouw carrière. De volgende onderwerpen komen in het opleidingstraject voorbij; ICT in grote ondernemingen, Basis Operating Systems en Netwerken, Software as a Service, Microsoft Azure, Cloud, Microsoft Windows Server, Powershell, ITIL Foundations en Agile/Scrum trainingen.

Na acht weken fulltime opleiding ga je aan de slag bij één van de partners van deze Talent Developer, waar het opleidingstraject zich voort zet. Je komt te werken in Scrum team en krijgt veel begeleiding van je collega's. Je start bijvoorbeeld als Hybrid Cloud Specialist, Scrum Master, Systeembeheerder, IT Engineer, Netwerk Specialist of IT Consultant. Tijdens het sollicitatieproces wordt er samen met jou gekeken naar de functie waarin jij het beste tot de recht komt.

Over het bedrijf

ImpressiveGreenApple Campus Recruitment ontmoet, werft en selecteert het talent van de toekomst in de bachelor en masterfase. Wij doen dit in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid voor startfuncties, traineeships, business courses en stages. Wij richten ons primair op de beste en sterkst ontwikkelde afstudeerders in de richtingen techniek, IT, finance, (fiscaal) recht, marketing, sales en management. Ons landelijk dekkend netwerk aan alle Nederlandse universiteiten en hogescholen stelt ons in staat iedere student te bereiken, dat is onze belofte.

Wat wij bieden

 • Werken voor een interessante partner van deze gerenommeerde ICT-opleider
 • Een opleidingstraject van acht weken
 • Een mentor/buddy die jou coacht
 • Een leuke traineegroep waarmee je ervaringen kunt uitwisselen
 • Een opleidingstraject waarmee je trainingen kunt volgen of conferenties kunt bijwonen
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

 • Je hebt recent een hbo/wo opleiding afgerond (voorkeur richting bèta)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je hebt affiniteit met techniek en ICT en kan dit goed onderbouwen
 • Je bent een doorzetter, leergierig, analytisch sterk, probleemoplossend  en communicatief vaardig

Selectieprocedure
Ga jij binnenkort je opleiding afronden en/of ben je al op zoek naar de juiste uitdaging? Schrijf je nu in voor deze pool van het ICT Traineeship en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

ImpressiveGreenApple verzorgt de werving- en selectie voor deze Talent Developer.
Neem voor meer informatie contact op met:
Lisa Lock | lock@impressivegreenapple.nl | 0621220271 | 0704168383

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via