Traineeship Business Intelligence - Masters in IT

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Capelle a/d IJssel
 • Vakgebied ICTTraineeship

Over de functie

In het Traineeship van Master in IT word jij in zeven weken tijd opgeleid tot een zelfstandige BI specialist voor Masters in IT. Didacticum is hierin jouw opleidingspartner.

Als BI Specialist houd jij je continu bezig met het proces om op een gerichte wijze data te verzamelen, te registreren en te analyseren. De informatie en kennis die daaruit resulteert wordt toegepast in de processen van besluitvorming om de prestatie van organisatie te verbeteren.  Daarbij maak jij als BI Specialist gebruik van verschillende ICT-hulpmiddelen, zoals POWER Bi, SQL, etc. die de processen in organisaties ondersteunt en efficiënt maakt. Als BI specialist wil jij organisaties slimmer laten werken en manager slimmer laten sturen, gebruikmakend van een goede informatie infrastructuur en een prestatie gedreven cultuur.   

Na een intensieve opleiding ga jij aan de slag in de detachering voor Masters in IT. Je start direct bij een van hun opdrachtgevers, waarbij je kunt denken aan KLM, ASICS en andere grote multinationals. 

Wat gebeurt er in de praktijk:
Het Centraal Boekhuis had de vraag om de voorspelbaarheid van de verkoop van bepaalde boeken in kaart te brengen. Een BI specialist is hiermee aan de slag gegaan om die aan de hand van data in kaart te brengen. Ook heeft deze trainee onderzoek gedaan naar welke kleur boekcover het best  verkoopt. Om dit in kaart te brengen heeft hij dashboards gebouwd om data te kunnen analyseren.

Het opleidingstraject:
Didacticum, opleider en ICT dienstverlener, verzorgt het opleidingstraject voor Masters in IT. In samenspraak met Masters in IT hebben zij de benodigde kennis in kaart gebracht en een uniek traject samengesteld. In 7 weken tijd komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: SQL, PowerBI en SCRUM. Nadat jij het traject succesvol hebt afgerond, ben jij klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te kunnen bij één van de opdrachtgevers van Masters in IT.

Maters in IT.
Masters in IT is een specialist binnen het vakgebied IT detachering. Zij geeft antwoord op de stijgende vraag naar informatie en de vertaling van data naar hapklare rapportages.  Masters in IT is een transparante en medewerkersgeoriënteerde detacheerder.  Ontwikkeling staat bij hen centraal en zij hebben dan ook een eigen Masters Academy.  Een echte springplank voor jouw carrière in Business Intelligence.

Wat wij vragen

 • Een afgeronde HBO of Master opleiding in een technische en/of bedrijfskundige richting
 • Een voorliefde voor data en cijfers
 • Een goede beheersing van Excel
 • Affiniteit met BI systemen als Navision, SQL, Click View etc.
 • Je bent zelfstandig, proactief, communicatief vaardig en hebt een groot aanpassingsvermogen

Selectieprocedure
Het selectieproces bestaat uit een CV en motivatieselectie,een telefonisch interview en een eerste gespreksronde met één van de recruiters, waarin jouw motivatie, ambitie en persoonlijkheid centraal staan. Na een positieve terugkoppeling, volgt een selectiedag bij Masters in IT.  Een capaciteitentest en assessment zijn onderdeel van deze dag.

Instroom Traineeship:
14 augustus 2017

Voor meer informatie kun je contact op nemen met;  Saskia Teulings of Erinn Kluit teulings@impressivegreenapple.nl, kluit@impressivegreenapple.nl – 070 416 8383

Over het bedrijf

Didacticum is een opleider en ICT dienstverlener, die zich richt op migreren, beheren en optimaliseren van de ICT omgeving. Didacticum weet wat speelt en weet wat werkt. Met hun Solutions en opleidingen geven ze al zestien jaar een antwoord op de schaarste aan ICT- kennis. Kennisoverdracht zit in het DNA, daar geloven ze in en daar zijn ze goed in.                                

Wat wij bieden

 • Een werknemersgerichte organisatie die hun medewerkers koestert
 • Een transparante, open en eerlijke bedrijfscultuur
 • Maximaal één uur reistijd naar de opdrachtgever
 • Eén keer in de zes weken een avond vol trainingen in persoonlijke ontwikkeling
 • Een persoonlijke coach
 • Een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via