Missie: de klik

Soms is het er direct. Vaak moet je er naar op zoek. Dat magische moment waarop het klikt. Waarop je zeker weet dat alles klopt. De sensatie van de klik is wat ons als recruitmentspecialisten elke dag weer drijft. Op zoek naar de beste mensen voor onze klanten. En de beste vacatures voor onze kandidaten.

De klik is een randvoorwaarde. De kritieke succesfactor. Een nieuwe baan of een nieuwe collega is een belangrijke stap en je wilt er zeker van zijn dat je de allerbeste keuze maakt, of het nu voor een lange of korte periode is. Want het gaat niet om het invullen van een vacature of het vinden van een baan; het gaat om het succes dat volgt uit de ideale match.

Ook al kan de klik er in de eerste minuut al zijn, toch is het meestal een kwestie van een grondige aanpak. Het naar boven halen van de werkelijke talenten en vaardigheden van mensen is handwerk en onze kandidatenpools zijn onze schatkamer. Zorgvuldig gevuld en beheerd en vol zinderend potentieel.

Verschillende pools voor verschillende soorten functies: starters, Young Professionals en Office Support.

Wij kunnen rustig beloven dat we binnen onze focusgebieden, voor elke vacature de meest geschikte kandidaat al kennen. Hand picked, en alleen als het klikt.