Carrièredagen

Carrièredagen zijn een geweldige manier voor studenten om zich te oriënteren op een baan. Wij bezoeken de belangrijkste carrièrebeurzen en heel veel verschillende bedrijvendagen van faculteiten en studieverenigingen. In onze Student Event Kalender vind je een overzicht van de komende activiteiten.

Tijdens de carrièredagen nemen wij in overleg met de organisatie een inhoudelijke rol in, daarbij adviseren we studenten over het opstellen van hun cv (de zogenaamde cv-check) en alle andere componenten van het sollicitatieproces. We bieden maatwerk per doelgroep en we hebben een aantal beproefde trainingen ontwikkeld. De sollicitatietraining, assessmenttraining en een training op het gebied van personal branding. Deze trainingen geven wij op grote schaal, in opdracht van studie- en studentenverenigingen aan groepen van 15 tot 20 studenten.

Willen de studenten van jouw vereniging een goede praktische en inhoudelijke training om zo snel mogelijk van student naar droombaan te gaan? Bekijk ons trainingsaanbod en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.