Aanpak Campus Recruitment

Met Campus Recruitment bemiddelen we starters naar hun eerste baan. Wij hebben veel contacten aan alle universiteiten en het merendeel van de hogescholen in Nederland. Dit maakt ons specialist waar het gaat om het spotten en selecteren van jong talent op zowel bachelor- als masterniveau tot een maximale werkervaring van 2 jaar.

Ons bestand bestaat uit talentvolle laatstejaars studenten, waar wij intensief contact mee onderhouden. Wij adviseren deze studenten in het maken van een keuze omtrent hun eerste carrièrestap, we brengen hen in contact met potentiële werkgevers en we begeleiden hen in de sollicitatieprocedure.

Wij breiden ons netwerk ieder jaar uit door sollicitatie- en assessmenttrainingen, workshops en de cv-check in alle universiteitssteden. Hier ontmoeten wij jaarlijks circa 2.400 studenten.

Met behulp van onze studentrecruiters en partners staan wij continu in contact met onze doelgroep.

Aanpak werving en selectie Young Professionals

De Young Professionals hebben een paar jaar werkervaring. We kennen ze al van de tijd dat ze net van de universiteit of hogeschool kwamen. We hebben verschillende pools met kandidaten voor functies in bijvoorbeeld finance, juridische dienstverlening, techniek, ICT of consultancy. Kandidaten in onze pool zijn vaak niet eens actief op zoek naar een andere baan, maar staan open voor de ideale klik. We hebben dan ook geregeld contact met hen om hun loopbaan te bespreken en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo blijft ons bestand actueel en kunnen we onze opdrachtgevers beloven dat we in de meeste gevallen de ideale kandidaat voor een vacature al kennen.