Andy Tsin 2.png

"Met ImpressiveGreenApple was het een erg menselijk gesprek."

Active Directory Specialist bij Didacticum/ABN AMRO

Vertel eens iets over je huidige baan

Gedurende 8 weken volg ik de Company Class bij Didacticum. Hier krijg ik diverse cursussen in de breedte van de IT zoals Cloud, servers en Microsoft 365. De ene cursus is interessanter dan de ander en is ook relevanter voor de functie die ik bij ABN AMRO krijg.
 
De functie die ik bij ABN AMRO krijg is de functie van Active Directory specialist. De functie van Active Directory specialist bij ABN AMRO betreft het opnieuw inrichten van toegangssystemen. Dit is bijvoorbeeld tot welke mappen, applicaties en/of gegevens medewerkers toegang hebben.
 
In de jaren is dit in de war gekomen waardoor wij met een projectgroep dit opnieuw gaan inrichten. Als er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker bij ABN AMRO komt, zij gemakkelijk de juiste systeem rechten krijgen.
 
Tijdens de company class vind ik het onderdeel “PowerShell” erg interessant. Hiermee schrijf je scripts. Met PowerShell kan je aan de slag en zie je resultaat.
 

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben door Joris telefonisch benaderd. Hij had mijn CV op Intermediair gevonden.
Na het eerste contact is het proces relatief snel gegaan. Er was na het eerste telefoongesprek een week later al een selectiedag. Na de selectiedag kreeg ik gelijk te horen dat ik op gesprek mocht komen bij ABN AMRO. Tijdens de selectiedag heb ik een projectmanager gesproken die aangaf dat ik goed zou passen bij het team Active Directory, tijdens het gesprek bij ABN AMRO hebben ze mij hier enthousiast over gemaakt.
 

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? 

Hiervoor heb ik psychologie gestudeerd (met een master in sociale psychologie) waar ik veel geleerd heb over menselijk gedrag. Het lijkt mij mooi om IT met psychologie te combineren. 
 
Ook lijkt mij de security leuk. We kunnen bijvoorbeeld systemen dichtgooien, maar hebben de gebruikers er dan geen last van?
 

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is erg positief. Ik heb afgelopen tijd meerdere gesprekken met recruiters gehad. Met Joris had ik het gevoel dat het gesprek en de vragen niet van tevoren vast stonden. Het was een erg menselijk gesprek.
 
Het proces van de sollicitatie was duidelijk en is snel gegaan. Joris was erg proactief. Ik heb nergens op hoeven wachten of achteraan te gaan, dan had Joris me al geïnformeerd.
 

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Zoals ik al eerder aangaf was het een duidelijk en snel proces. Bij andere recruitmentbureaus zou er na een gesprek contact op worden genomen maar gebeurde dat niet. Dat is mij bij ImpressiveGreenApple niet overkomen.
 
Benieuwd naar de andere verhalen? Bekijk ze hier.