Campus Recruitment

Voor traineeships en startersfuncties hebben we contact met de beste bedrijven van Nederland en met studenten op bijna alle universiteiten en hogescholen. Al jaren vervullen we functies voor talentvolle net-afgestudeerden met een focus op techniek, juridisch, finance, ICT en consultancy. We helpen starters met workshops, trainingen en assessments.

 

Wat wil jij?

Je wilt ergens deel uitmaken. Je ontwikkelen bij een bedrijf dat groeit en bloeit en waar het leuk is om te werken. We gaan diep in op jouw persoonlijkheid door een competentiegericht gesprek. Hier worden je vaardigheden en ambities besproken en met deze kennis slaan we een brug naar de volgende stap in jouw toekomst. Dit betekent dat we actief voor je op zoek gaan naar die functie die perfect bij jou past, in dat bedrijf waar jij je thuis gaat voelen.

 

Kijk hier voor vacatures voor starters. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

 

Young Professionals

Als Young Professional ben je kritisch. Je vindt werken belangrijk en wilt eruit halen wat erin zit. Je hebt een paar jaar werkervaring in de techniek, commercie of dienstverlening en bent toe aan een volgende stap. Wij gaan met jou op zoek naar jouw ideale volgende baan. We helpen je met workshops, trainingen, een cv-check en uiteraard een grondig assessment.

 

Wat wil jij?

De afgelopen jaren heb je veel geleerd in je werk, en nu sta je te popelen om daar meer mee te doen. We gaan diep in op jouw persoonlijkheid door een competentiegericht gesprek. Hier worden je vaardigheden en ambities besproken en met deze kennis slaan we een brug naar de volgende stap in jouw toekomst. Dit betekent dat we actief voor je op zoek gaan naar die functie die perfect bij jou past, in dat bedrijf waar jij graag wilt werken.

 

Kijk hier voor vacatures voor Young Professionals. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.