estelle 3.jpg

“Ik werd op precies op het goede moment benaderd, dus dat was super!”

Estelle van Meer, Trainee bij Alliander

Vertel eens iets over je huidige baan.

Op 1 februari ga ik aan een Management Traineeship beginnen bij Alliander. Dit Traineeship duurt in totaal twee jaar. In deze periode ga ik mij met verschillende opdrachten bezig houden, waar onder andere de Operationele Business aan bod zal komen. Toen ik het Traineeship zag leek het mij direct leuk. Het is een leuk bedrijf in een boeiende sector en ze zijn ook nog eens maatschappelijk betrokken.

Hoe ben je er terecht gekomen?

ImpressiveGreenApple had mijn CV doordat ik bij een evenement ben geweest. Later werd ik benaderd door Saskia Teulings met het functieprofiel en vanaf daar is het verder gegaan.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik sta nu nog erg in het begin van mijn carrière dus dat vind ik nog lastig om te zeggen. Wel weet ik dat ik ooit nog eens een periode in het buitenland wil werken.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Ik heb het traject als prettig ervaren. Ik heb een kennismakingsgesprek gehad met Saskia Teulings, dat was erg leuk en gezellig. Vervolgens heb ik een motivatiebrief geschreven voor de opdrachtgever en daarna ging het super snel. Ik had twee gesprekken bij de opdrachtgever en binnen anderhalve week had ik de baan.

De begeleiding heb ik ook als positief ervaren. Het ging op een hele attente manier. Voor het gesprek werd me succes gewenst en na het gesprek werd me gevraagd hoe het was gegaan. Ook word je goed voorbereid voor de assessments en de gesprekken. Wat ik fijn vond is dat als de motivatiebrief voor het einde van de week af moet,  er ook voor het einde van de week wordt geschakeld. Je krijgt dus niet het gevoel dat je het voor niets zo snel hebt ingeleverd.  

Wat mij het meeste is bijgebleven is hoe betrokken Saskia Teulings was en ook de persoonlijke benadering.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Zoals uit mijn antwoorden blijkt ben ik heel positief. Ik vond het een leuke verrassing dat ik benaderd werd.  Ik werd op precies op het goede moment benaderd, dus dat was super! Ik zou jullie dan ook zeker aanraden bij mensen die ik ken.

 Lees ook andere testimonails.