Casper 1

"Van Nicole heb ik een erg persoonlijke begeleiding gehad."

ICT trainee bij Didacticum/ABN AMRO

Vertel eens iets over je huidige baan

Momenteel volg ik de Company Class bij Didacticum. Dit is een fulltime opleidingstraject van 8 weken. 

Tijdens de Company Class zijn wij bezig om de basiskennis van de IT bij grote organisaties op orde te krijgen. Dat varieert van programmeren in PowerShell tot aan de basis hoe een systeem is opgebouwd. Alle facetten worden per stuk goed aangekaart en gedetailleerd uitgelegd. Het programmeren vind ik het leukste gedeelte van de Company Class. Tijdens het programmeren kan ik mezelf het meeste uitdagen. Het theoretische gedeelte pik ik erg snel op.

Na de Company Class zou ik graag een uitdagende rol bij ABN AMRO gaan vervullen. Welke rol dit exact wordt weten we op dit moment nog niet.

Mijn talent ligt voornamelijk in het systematische gedeelte. Het aanbrengen van structuur en optimaliseren liggen mij erg goed. Daarnaast ben ik een goede teamplayer.

Hoe ben je er terecht gekomen?

In januari ben ik afgestudeerd. Via LinkedIn ben ik door Nicole benaderd of ik interesse had in een traineeship. Vervolgens is het traject erg snel gegaan; dinsdag heb ik met Nicole gebeld, daarna ben ik woensdag al bij ImpressiveGreenApple op kantoor geweest en had ik donderdag al selectiedag bij Didacticum. Na het gesprek bij Didacticum hoorde ik al vrij snel dat ze door met mij wilde. 

Omdat ik zelf nog zoekende was in de rol die ik bij ABN AMRO wil gaan vervullen heb ik daar ook nog 2 gesprekken gevoerd voordat alles rond was.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring is heel positief. Van Nicole heb ik een erg persoonlijke begeleiding gehad. Tijdens het gesprek hebben wij inhoudelijk veel besproken maar ook was er ruimte voor een informeel en leuk gesprek over hele andere onderwerpen.

Ook was Nicole erg flexibel wat erg prettig heeft gewerkt.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Zelfs zo prettig dat ik jullie al heb aangeraden bij familie en vrienden.