Remko Bokkers 2.jpg

“De fijne gesprekken zijn mij het meest bijgebleven”

Remko Bokkers, IT Business Analist Trainee bij ABN AMRO.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Op dit moment ben ik bijna een maand bezig met een IT Business Analist Traineeship bij ABN AMRO. Het bevalt goed! Er is nu een grote transformatie gaande naar een digitale bank en dat is een leuke uitdaging. Ik werk momenteel in een agile team. Dit is een multidisciplinair team waarbij iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ik kan veel leren van iedereen uit het team. Ik ben nu vooral bezig met stukken lezen, veel leren en opleidingen. Ook ben ik nu steeds meer ook zelf productief bezig in het team. Het is allemaal heel uitdagend, alles is nieuw voor mij. We werken in sprints van twee weken waarin we voor onze “product owner” het product constant verbeteren. Het werken in een agile team is prettig, je zit constant met het team samen en het is goed voor mijn ontwikkeling. 

Hoe ben je er terecht gekomen?

Er werd contact met mij opgenomen door Leanne de Wilde en zij had mijn CV gekregen door een Talent Day Finance waar ik aan meegedaan heb. Ik was meteen enthousiast over het Traineeship. Toen heb ik een skype gesprek gehad met Leanne de Wilde en Firazia van Oort dat heel fijn en positief was. Ik ben heel goed voorbereid op het verdere proces en de sollicitaties. Dat vond ik erg fijn.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Dat vind ik lastig om te zeggen. Ik ben nu nog in opleiding, dus het kan nog alle kanten op gaan. Ik wil graag eerst graag het Traineeship goed afronden. Mijn doel is om zoveel mogelijk kennis op te doen. Voor nu zit ik op mijn plek en dan zal er vanzelf meer op mijn pad komen.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

De fijne gesprekken zijn mij het meest bijgebleven. Eerst had ik contact met Leanne de Wilde en Firazia van Oort en later alleen met Firazia van Oort. Het was fijn dat ik haar altijd kon bellen. Voorafgaand het assessment en de interviews hebben we contact gehad en ben ik elke keer weer goed voorbereid. Elke fase van de procedure werd goed met mij doorgesproken en ik werd goed op de hoogte gehouden. Dat heeft zeker geholpen tijdens de sollicitatieprocedure. Er werd niet alleen informatie gegeven, maar ook werd ik gerustgesteld en aangemoedigd.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou ImpressiveGreenApple zeker aanraden bij mensen die ik ken. Ik ben goed begeleid en ik heb de baan gekregen dus dat is positief. Het was een fijn proces!

Lees ook de andere testimonials.