Iwan Akkermans

“Tijdens het sollicitatiegesprek werd er niet alleen naar mijn CV gekeken, maar het ging ook vooral over mij als persoon.”

Iwan Akkermans, ICT Trainee bij Didacticum 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Momenteel doe ik een Traineeship Hybrid Cloud om een basis te leggen in de ICT. Ik heb een Internationals Economics & Business achtergrond en ICT is weer iets heel nieuws. Ik vind het heel leuk. Het leuke vind ik dat het voor mij weer iets heel anders is. Het is een dynamische omgeving en heel uitdagend. Dit ICT Traineeship is echt een opstapje voor mijn verdere loopbaan en waar ik heen wil. Mijn analytisch vermogen kan ik goed gebruiken.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik kende ImpressiveGreenApple hiervoor nog niet, maar door rond te kijken op het internet kwam ik jullie tegen. Via de website heb ik toen gesolliciteerd op de vacature voor het Traineeship en zo ben ik er terechtgekomen.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Dit Traineeship zie ik echt als een eerste stap in mijn carrière. Hierna wil ik graag verder richting een management functie. Ook wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van Data Science.  

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring is positief. De procedure verliep voor mij heel snel. Dinsdag ben ik op sollicitatiegesprek geweest bij ImpressiveGreenApple, donderdag was de selectiedag bij Didacticum en aan het einde van de dag kreeg ik te horen dat ik was aangenomen. De manier waarop het sollicitatiegesprek gevoerd werd, is mij het meest bijgebleven. Er werd niet alleen naar mijn CV gekeken, maar het ging ook vooral over mij als persoon. Er werd echt geluisterd naar wat mijn wensen zijn en waar ik heen wil groeien. Dat vond ik erg prettig. Ik heb nu zelfs nog contact met de recruiters. Ze zijn heel toegankelijk. Ik ben erg adequaat behandeld.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou jullie zeker aanraden bij mensen die ik ken. Zoals ik al vermeldde ik ben positief! Je wordt persoonlijk benaderd, er wordt goed naar je wensen geluisterd en er wordt snel gehandeld.

Lees ook de andere testimonials.