Jessica Wijnia

“Lunchen met mijn nieuwe collega’s voordat de stage begon, dat vond ik erg leuk!”

Jessica Wijnia, Stagiaire bij ImpressiveGreenApple.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Momenteel loop ik stage bij ImpressiveGreenApple met hiermee als doel dat ik het hele recruitmentproces onder de knie krijg. Ik loop met de Office Afdeling en de Campus Afdeling mee. Ik hou mij nu vooral bezig met het ondersteunen van de recruiters en het meekijken met de verschillende processen binnen de organisatie. Ik heb nu ook als taak om de referenties van kandidaten op de website bij te houden. Het leukste tot nu toe vind ik de intakegesprekken, ik krijg dan helemaal zin in om zelf aan de slag te gaan.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Via LinkedIn had ik een beroep gedaan op mijn LinkedIn contacten voor een stageplaats. Pia van Boven heeft mij toen benaderd en daarna ging het eigenlijk heel snel. Ik mocht twee keer op gesprek komen en daarna was de stage voor mij eigenlijk geregeld. Ik vond het fijn dat het zo snel ging allemaal en super leuk dat zij mij gelijk belde!

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Allereerst is dat voor mij natuurlijk dat ik mijn stage goed afrond en daarna het behalen van mijn diploma. Verder zou ik graag nog doorleren en mij verder ontwikkelen in het recruitment vakgebied.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is tot nu toe erg goed. Het is een gezellige en interessante organisatie met leuk team van recruiters. Kwaliteit staat voorop en dat merk je. Tijdens mijn stage word ik goed begeleid. Alles wordt mij uitgebreid uitgelegd en er wordt echt de tijd voor mij genomen. Ook mag ik veel processen zien en meewerken. Ik had nog niet eerder van ImpressiveGreenApple gehoord, maar vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat mij het meest is bijgebleven? Lunchen met mijn nieuwe collega’s voordat stage begonnen is, dat vond ik erg leuk!

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou ImpressiveGreenApple zeker aanraden bij mensen die ik ken. Zowel voor mensen die een baan zoeken als mensen die op zoek zijn naar een stage, maar ook aan andere organisaties zou ik ImpressiveGreenApple aanraden.