Dennis Sandberg

“Als ik jullie een cijfer zou moeten geven dan zou dat een 9 of een 10 zijn.”

Dennis Sandberg, Sales Support Medewerker bij LeasePlan.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Sinds 3 oktober werk ik als Sales Support Medewerker bij LeasePlan. Ik ondersteun potentiële klanten in de laatste fase van het aankoopproces van een leaseauto. Dit doe ik door de behoeftes te achterhalen, de juiste informatie te leveren en de laatste twijfels weg te nemen. Het is erg leuk werk, het is divers en je hebt veel klantcontact. De vragen van klanten lopen enorm uiteen. Mijn doel is om de potentiële klant optimaal te helpen, in zijn behoefte te voorzien en hem met een gerust hart een aankoop te laten doen. Uiteraard heb je soms ook ‘lastige’ klanten. Hierbij is het de kunst om de klant toch tevreden te krijgen en dat maakt het werk uitdagend.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben via LinkedIn benaderd door Sophie Blok van ImpressiveGreenApple. Zij heeft mij ongeveer een jaar geleden een bericht gestuurd toen ik nog hard aan het studeren was. Sindsdien hebben we geregeld contact gehad en aan het einde van mijn afstudeertraject hebben wij ter kennismaking een afspraak in Den Haag gemaakt. Dit was een prettig gesprek en zowel Sophie als ikzelf hadden er een goed gevoel over. Vervolgens is de sollicitatieprocedure in gang gezet. Uiteindelijk ben ik na de sollicitatieprocedure bij LeasePlan aangenomen!

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik heb een opleiding ondernemerschap gedaan en zou graag een eigen onderneming beginnen. Waarin weet ik nog niet precies maar ik heb een aantal ideeën met betrekking tot dienstverlening en marketing. Voor nu wil ik eerst werkervaring op doen, het bedrijfsleven leren kennen en doorgroeien binnen LeasePlan. Een managementfunctie lijkt mij daarbij erg interessant.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring is zeer positief. De afspraken werden allemaal goed nagekomen, dit zie je weleens anders bij bedrijven. De gesprekken waren bevlogen, leuk en bevatte zeer veel informatie. Niks werd aan toeval overgelaten en alle sollicitatiemomenten werden uitgebreid besproken. Zo werd ik optimaal voorbereid. Tevens heb ik een videopitch moeten doen. Dit was nieuw voor mij en stiekem ook wel lastig omdat je alles in één keer goed moet zeggen. Maar uiteindelijk is dit mij goed bevallen.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou jullie absoluut aanraden bij mensen die ik ken. Als ik jullie een cijfer zou moeten geven dan zou dat een 9 of een 10 zijn. Ik ben best kritisch op het handelen van bedrijven, vaak worden afspraken niet nagekomen. Dit was bij jullie echter compleet anders en ik ben dan ook niets dan positief. Hulde!