Nathalie 2.png

“ImpressiveGreenApple heeft mij vertrouwen gegeven en laten zien dat ik meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht.”

Medewerker sales support bij Breamark B.V. 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Sinds 1 maart werk ik als Medewerker Sales Support, met als doel om de collega’s te ondersteunen en op termijn te ontlasten door werkzaamheden van hen over te nemen. Zo langzamerhand begin ik steeds meer mee te draaien. Werkzaamheden waar ik mij nu mee bezig houd zijn o.a. het invoeren van orders, het verwerken van urenbonnen van de monteurs, het maken van certificaten en het aanpassen van de verkoopprijzen t.b.v. de nieuw uit te brengen prijslijst. 

Het afwisselende karakter van de baan vind ik erg leuk. Het technische product was voor mij nieuw en zeker een uitdaging, maar het is leuk om nieuwe dingen te leren. Het is een prettige afdeling om te werken. We zitten samen met de zuster organisatie in hetzelfde pand. Je merkt dat het van oudsher een familiebedrijf is. Het is een diverse groep met mensen. Er zijn collega’s die al 40 jaar in dienst zijn, maar ook mensen die net zoals ik net zijn begonnen. De sfeer is heel open en vriendelijk.

Het inwerktraject verloopt prima. Ondanks dat iedereen druk is met eigen werkzaamheden, is er altijd tijd om een vraag te kunnen stellen. Mijn eigen inbreng en initiatief wordt zeker op prijs gesteld.  

Hoe ben je er terecht gekomen?

Marjolein de Zwart heeft mij in december benaderd voor een functie. Daar ben ik het helaas niet geworden. Daarna ontving ik een mail met een aantal vacatures. Deze vacature sprong er voor mij gelijk uit en sprak mij aan. Na telefonisch onderhoud met Jessica Wijnia mocht ik op gesprek komen bij Breamark B.V. Het gesprek was heel plezierig en ik werd eigenlijk steeds enthousiaster. Het ging allemaal heel vlot en soepel. In het tweede gesprek werd mij verteld dat ik de baan had als ik deze wilde. Het was wel raar om na 14 jaar te hebben gewerkt bij één werkgever deze beslissing te nemen, maar het is zeker een goede beslissing.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Je kunt natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar ik hoop op een mooi dienstverband bij Breamark BV. Ik hoop nog veel te kunnen leren en mijn steentje bij te dragen aan een verdere groei van het bedrijf.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is goed. Ze hebben mij vertrouwen gegeven en laten zien dat ik meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht. Ik merk nu ook dat ik best wel snel dingen oppak, dat had ik nooit van mijzelf verwacht. Ook heeft Marjolein de Zwart mij geholpen met het opstellen van een CV. Wat uiteindelijk heeft geleid dat ik hier op gesprek mocht komen. Ik ben blij dat jullie mij de kans hebben gegeven om mij voor te stellen.

Het enthousiasme is mij het meest bijgebleven. Ontvangst was hartverwarmend. Heel professioneel  en perfect gevoel voor het vinden van een match tussen een opdrachtgever en -nemer.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik wil jullie bedanken voor de bemiddeling en hoe het gegaan is. In december besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe baan en 1 maart ben ik gestart. Ik zal jullie ook zeker aandragen aan mensen die wellicht iets zoeken.

Benieuwd naar andere verhalen? Lees hier het verhaal van Sebastiaan van Wijk.