Erwin Huizinga 2.jpg

"Het "klikte" direct voor alle partijen."

Erwin Huizinga, Medeweker Financiële Administratie bij Nederlandse Orde van Advocaten.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik werk op de financiële afdeling van de NOvA in Den Haag. De eerste zes maanden van het jaar is daar een piek in verband met het betalen van de jaarlijkse financiële bijdrage voor de Nederlandse Advocaten in Nederland. Ik houd mij voornamelijk bezig met het bewaken van de tijdige betaling en het verwerken van de ontvangen betalingen. En eigenlijk alles wat daarmee samenhangt. Ook heb ik hierbij veel contact met advocaten in Nederland.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Door een vacature op LinkedIn waar ik op solliciteerde en eigenlijk is het daarna heel snel tot een akkoord gekomen. Eerst met ImpressiveGreenApple en vervolgens ook met de NOvA. Het "klikte" direct voor alle partijen. Ik was blij verrast door de zeer plezierige benadering door ImpressiveGreenApple en het ontvangst bij de start bij de NOvA

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Op mijn leeftijd en het traject van meerdere tijdelijke opdrachten, waar ik het al bijna zeven jaar van moet hebben doe ik niet langer aan een zg. loopbaan planning. Wel ben ik heel blij en trots dat deze huidige opdracht op mijn pad is gekomen. Natuurlijk ben ik nog altijd zeer ambitieus en gedreven om ook deze opdracht tot tevredenheid van alle partijen te volbrengen. Doe mij nog maar een aantal van dit soort tijdelijke opdrachten, daar word ik heel blij van.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Deze opdracht is mijn eerste ervaring met ImpressiveGreenApple en die is zonder meer uitstekend te noemen, ik vind het oprecht jammer dat we niet eerder met elkaar in contact zijn gekomen.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ja, bedankt NOvA voor het mooie boeket dat ik bij m'n start van jullie kreeg. En ImpressiveGreenApple, bedankt voor de heerlijke verrassingstaart die ik van jullie heb gehad.