Nicole2.jpg

Nicole de Bruijn

Consultant 

Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83 / 06 - 27 86 28 44
E-mail: debruijn@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Het doel van mijn werk is  om WO-ers / Young Professionals naar de juiste werkgever te begeleiden en andersom.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Dat zowel de kandidaat als de klant centraal staat en in alle eerlijkheid, transparantie, vertrouwen en met een vleugje humor met elkaar aan de slag wordt gegaan.

In gesprek met kandidaten probeer ik diegene zo goed mogelijk te leren kennen, te verkennen waar de behoeftes liggen en erachter te komen wat zijn/haar drijfveren zijn. Ik focus mij gedurende het gesprek zoveel mogelijk op de kracht en sterke punten van de kandidaat. Vervolgens probeer ik de optimale match te maken. Daarbij denk ik – als de situatie erom vraagt – buiten gebaande paden en zoek ik altijd naar mogelijkheden. Dat is voor mij recruitment en wat ik dagelijks met veel plezier en passie uit wil dragen.

Wat is jouw talent? 

Dat ik door mijn enthousiaste en energieke houding tijdens gesprekken vaak tot verrassende mogelijkheden kom. Daarbij kan ik goed luisteren en analyseren wat een kandidaat vertelt waardoor ik snel schakel.

Hoe ben je hier gekomen?

Via LinkedIn

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

Een kleine organisatie waarbij persoonlijk contact één van de belangrijkste punten is. Zowel onderling bij de collega’s als naar de kandidaten en de klanten.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Dan zou ik werken binnen de sport en/of welzijn sector.