Vacatures: vind de baan die bij jou past

Neem een kijkje in al onze vacatures en ontdek je droombaan.

Filters

Regio

Vakgebied

Uren per week

10vacatures gevonden

Productmanager

Anders
Den Haag
32 - 36 uur

Ben jij een gedreven productmanager met een ondernemende mindset? Heb je affiniteit met AI en wil je producten ontwikkelen die impact hebben? Vind je het leuk te bewegen tussen een diversiteit van stakeholders waarmee je een duurzame relatie weet op te bouwen? Lees dan snel verder!

Managementassistent Advocatuur

Secretarieel/Management Support
Den Haag
32 - 40 uur

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als secretaresse of managementassistent? Kriebelt het bij jou voor een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie? Als jij enthousiast wordt van het idee om een belangrijke schakel te zijn voor je collega's op het secretariaat en de advocaten waarmee je dagelijks nauw samenwerkt, lees dan snel verder! 

Financieel Accountmanager

Financieel
Den Haag
32 - 40 uur
€2750

Heb jij een financiële achtergrond? Zoek je een baan waarin je snel kunt groeien en maatschappelijk betrokken kunt zijn? En wil je graag bijdragen aan het efficiënter maken van de administratieve processen van goede doelen en stichtingen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou.

Management Assistant

Secretarieel/Management Support
Den Haag
32 - 40 uur
€3500 - €4200

Do you have experience as a secretary or management assistant? Do you enjoy planning and organizing? And do you thrive in an international and multicultural environment? Then this could be the position for you!

IT Traineeship 2024

ICT
Randstad
40 uur
€2930

Ben jij net afgestudeerd en heb je de ambitie om je inhoudelijk te verdiepen in het IT vak? Wil je jezelf daarnaast ook graag op persoonlijk vlak verder ontwikkelen? En vind je in verbinding staan met jezelf en anderen belangrijk? 

Data Science Traineeship

Data
Utrecht
40 uur
€3050 - €3650

Altijd al iets met data gehad? Vind je het leuk om data gerichte oplossingen te maken die aansluiten op de behoefte van de business? Dan is dit Data Traineeship met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling iets voor jou!

Junior Recruiter

HRM
Den Haag
32 - 40 uur

Wil jij alle kneepjes van het recruitment vak leren? Sta jij graag in contact met een grote diversiteit aan klanten en kandidaten? Ben jij een echte teamplayer die resultaat gericht is? Dan is de functie als Junior Recruiter wat voor jou!

Managementassistent

Secretarieel/Management Support
Den Haag
24 - 32 uur
€3200 - €4050

Heb jij ervaring als managementassistent of een soortgelijke rol? Wil jij graag meer verantwoordelijkheden en een zelfstandigere rol waarbij je je eigen cliënten ondersteund? Dan is dit misschien iets voor jou!

Secretaresse en ondersteuner sectororganisatie

Secretarieel/Management Support
Den Haag
24 - 32 uur
€3200 - €4050

Ben jij een ervaren secretaresse met een proactieve instelling? Ben jij erg doortastend, leg jij makkelijk contact en werk je graag in meerdere teams? Dan is dit misschien iets voor jou!

IT Innovatie Specialist Traineeship

Consultancy
Randstad
32 - 40 uur
€2500 - €3000

Heb jij een duidelijke affiniteit met IT maar misschien nog niet de werkervaring? Ben je nieuwsgierig van aard en heb je de drive om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze functie waar je mee kan groeien met een jonge IT-organisatie iets voor jou!

Filter & zoek

wil je Op de hoogte blijven van vergelijkbare vacatures?

Zet jouw job alert aan!

Zet job alert aan

STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN?

Stuur een open sollicitatie

Verstuur je sollicitatie