Kishen Thakoersingh 2.png

“Ik ga met plezier naar mijn werk en ik krijg er energie van.”

Kishen Thakoersingh, Wagenpark Coördinator bij LeasePlan B.V. 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben aangenomen op de functie van Wagenpark Coördinator bij LeasePlan B.V.. Op de afdeling Fleet management large accounts, daar heb je te maken met klanten met een groot wagenpark. Ik zorg er eigenlijk voor het hele proces. Dat is van het bestellen van de auto tot het rijden van de auto en alles daar om heen. Dat doe ik samen met het Account Support team en de Accountmanagers. Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces en krijg daardoor te maken met verschillende vragen. Als Wagenpark Coördinator ben je verantwoordelijk voor de gehele auto. Zo krijg ik vragen over een tankpas die het niet meer doet of een kleur van de auto. Eigenlijk alle vragen die de berijders hebben, geef ik antwoord op.

Het leukste aan de baan vind ik de veelzijdigheid. Je hebt veel contact met de berijders in verschillende situaties. Elke klant is ook weer anders. Je hebt te maken met autoregelingen en dergelijken. Dat maakt het werk dynamisch. Je merkt dat elke dag anders is en daar moet je dan weer anders mee om gaan. Dat vind ik wel het leukste aan het werk. Ik werk nu een maand bij LeasePlan B.V. en ik merk dat ik steeds meer kan en weet. Het wordt steeds leuker en leuker.

Bij LeasePlan B.V. werken is super. Het is een team met jong en oud, waardoor je merkt dat er veel kennis is. Het is erg gezellig op de vloer, dat maakt het leuk. Ik ga met plezier naar mijn werk en ik krijg er energie van. Ik ervaar het als heel prettig.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik had mijn CV op een vacaturebank gezet en toen heeft Lisa Krapels mij benaderd. Ik was druk op zoek naar een baan en werd veel benaderd. De functie van Wagenpark Coördinator sloot het beste aan bij wat ik wilde. Ik heb toen met Lisa een skype intake gesprek gehad.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik zou graag binnen LeasePlan B.V. doorgroeien naar bijvoorbeeld een Accountmanager Buitendienstrol. Dus dat is helemaal positief.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is heel positief. Het proces verliep snel en je wordt goed begeleid. Er werd goed naar mij en mijn wensen geluisterd. Lisa vertelde uitgebreid over de vacature en de organisatie. Daardoor had ik een goed beeld en wist ik wat ik kon verachten. Lisa was heel open en transparant. Het beeld dat zij schetste klopte ook precies. Soms wordt er weleens iets overdreven om de functie te verkopen, maar dat was nu niet het geval.

Het proces verliep snel, dat vond ik een pluspunt. Ik ging tussendoor op vakantie dus ik kon niet eerder op gesprek, maar dat werd goed opgepakt. Toen ik thuis kwam, kon ik gelijk op gesprek. Ik ben tijdens het proces goed op de hoogte gehouden. De begeleiding was erg goed!

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Nogmaals dat ik het proces als erg prettig heb ervaren. Vooral het snelle schakelen en de openheid en transparantie waarmee gewerkt wordt.