"Toen Laura mij meer vertelde over het traineeship merkte ik dat het bij mij past. Dat heeft zij goed gezien."

Jenny Wang Junior Test Consultant bij Bartosz

Vertel eens iets over je huidige baan.

Afgelopen september ben ik begonnen als Test Consultant in het traineeship bij Bartosz. In de eerste weken heb ik allerlei lessen gehad over testen. Dit waren zowel hardskills als softskills. Ik doe dit samen met andere trainees en het is fijn om samen te leren. Het is een leuke groep. Ik heb het tot nu toe hartstikke leuk.

Inmiddels heb ik de trainingen net afgerond. Eerst wist ik nog bijna niets over het testvak, maar nu weet ik precies wat het inhoudt. Het past helemaal bij mij. Het leukste aan de trainingsweken vond ik de casus in week 6 en 7. In de casus kwamen alle lessen samen en moesten wij laten zien wat we kunnen. Hoe je een testplan opstelt en ook hoe je met elkaar en de klant communiceert.  

Binnenkort start ik mijn allereerste opdracht bij de Rabobank. Toevallig zit dat in Utrecht en daar woon ik ook.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Laura Baan heeft mij via LinkedIn een berichtje gestuurd. In eerste instantie vroeg ik mij af waarom zij mij benaderd had. Toen Laura mij meer vertelde over het traineeship merkte ik dat het bij mij past. Dat heeft zij goed gezien.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik wil graag een goede Test Consultant worden. Je kunt meerdere richtingen op, bijvoorbeeld meer Technisch of juist meer Consultancy gericht. Ik denk dat ik voor nu meer neig naar de Technische kant, maar je weet het nooit.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple en met Laura is heel goed. Laura is heel aardig en nam regelmatig contact op. Dat vond ik fijn. Ze heeft mij ook goed voorbereid op de gesprekken. Hoe ik mij bijvoorbeeld moet voorbereiden en wat handige tips voor in het gesprek.