"Het telefoontje van Laura om te vragen hoe mijn start was, vond ik erg fijn."

Loredana Kraamer-Rietveld Test Analist bij DSW 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben per 1 maart 2022 gestart bij DSW als Test Analist en ik houd mij daar bezig met het testen van diverse systemen en systeemombouw projecten.

 Het bevalt mij hartstikke goed. Ik zit in een gezellig team en ik voel mij hier op mijn gemak. Ik was eerst een timide meisje en nu kan ik mijn ruimte pakken en tot mijzelf komen. Dat komt echt door de sfeer op kantoor en de teamsamenstelling. Ik voel ook wederzijds respect en je mag zijn wie je bent en dat is fijn.

Ik zit nog in het inwerktraject, want DSW is een groot bedrijf. Voornamelijk ben ik bezig met de happy flow van het proces te leren kennen. Daarbij krijg je de ruimte om je theoretische kennis te verreiken en zo steeds beter in je werk te worden. Zodra je weet hoe de happy flow moet werken, kun je rustig aan testen uitvoeren.

Ook met een hele andere achtergrond kon ik hier starten en mij ontwikkelen tot een volwaardige tester.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Dat is eigenlijk een heel grappig. Ik een half jaar eerder besloten de IT in te willen gaan en hulp gekregen van het UWV om mij om te scholen. Zodra ik mijn LinkedIn-pagina aangepast had, heeft Laura Baan mij binnen één dag een bericht gestuurd en zo is het proces naar werk gestart.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik ben zeker met mijn loopbaan bezig. Ik zou graag ontwikkelaar worden. Om dat te kunnen heb ik meer diepgang nodig. Je begint vaak als Test Analist en later kan je gaan bouwen. Als het kan zou ik dat binnen DSW willen doen en anders moet ik verder gaan kijken.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is goed. Het gesprek is digitaal gegaan, dat komt omdat we toen nog in lockdown zaten. Een gesprek face-to-face was misschien nog prettiger geweest. In het gesprek werd goed gecommuniceerd en zo kwamen we nader tot elkaar.

 Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Het telefoontje van Laura om te vragen hoe mijn start was, vond ik erg fijn. Dat telefoontje heb ik als erg prettig ervaren en dit voelt als oprechte belangstelling in hoe het met je gaat.