"Ik ben erg blij dat ik deze kans door ImpressiveGreenApple en Didacticum heb gekregen."

Dennis Koeleman - Trainee Company Class Didacticum 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Per augustus 2021 ben ik begonnen bij Didacticum in de Company class. Hier heb ik een algemene introductie gekregen van diverse IT-programma’s. Na de training ben ik aan de slag gegaan bij een dochteronderneming van Didacticum op de Servicedesk. In de tussentijd werd er voor mij een leuke opdracht gezocht.

Uiteindelijk kon ik aan de slag bij a.s.r. waar ik nu als ITIL Proces eigenaar werk. Ik heb te maken met Chainmanagement, Life Cycle Management en capaciteitsmanagement. Ik heb het erg naar mijn zin en vanaf 1 juni krijg ik een vast contract bij a.s.r..

Ik ben erg blij dat ik deze kans door ImpressiveGreenApple en Didacticum heb gekregen.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Mijn vader kent Pia van Boven al lang en zij hebben jarengeleden zakengedaan. Toen zij hoorde dat ik bezig was met een carrière switch naar IT deed zij mij een handreiking. Zij gaf mij de tip om eens naar Didacticum te kijken en hun Company classes. Zo ben ik met Lisa Lock in contact gekomen en ben ik geïntroduceerd bij Didacticum. Erg leuk dat deze kans mij is gegeven.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Wat ik merk is dat ik nog redelijk zoekende ben in wat ik wil. Ik heb nu de kans gekregen om verschillende ITIL-processen te zien en te proberen. Ik ben er nu echt aan het achter komen waar ik de meeste energie uit haal en waar mijn kernkwaliteiten liggen.

Mijn lange termijnvisie zou liggen bij het zijn van SCRUM Master of het begeleiden van mensen. Dit past ook met mijn achtergrond in de zorg.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring is fantastisch. Ik ben zo blij dat het gelukt is. In het proces zijn Pia en Lisa heel eerlijk geweest, omdat ik een hele andere achtergrond heb. Alle beloftes zijn waargemaakt. Dankzij hen zit ik hier nu en daar ben ik hen heel dankbaar voor.