Firazia van Oort

Firazia van Oort
Senior Consultant


Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83
E-mail: vanoort@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Bazarstraat 41
2518 AH Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Als recruiter bij ImpressiveGreenApple ben ik er om te informeren, te enthousiasmeren en uiteindelijk te selecteren. Het doel van mijn werk is om de juiste mensen op de juiste plek, bij de juiste organisatie te plaatsen.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Niet bevooroordeeld zijn en open staan voor het verhaal van jouw kandidaat. Dat zijn aspecten die ik erg belangrijk vind in mijn werk en die ik iedere dag weer probeer na te streven. Ik zie het als een kunst om de persoon achter een curriculum vitae echt te leren kennen tijdens een interview. Daarnaast is het in ons vak belangrijk om geen aannames te doen. Onze klanten zijn op zoek naar de beste kandidaat. De beste kandidaat is echter voor elke organisatie of afdeling weer net even anders.

Wat is jouw talent?

Door mijn interesse in mensen en wat hen drijft, en door mijn inlevingsvermogen ben ik goed in wat ik doe bij ImpressiveGreenApple.

Hoe ben je hier gekomen?

Na mijn rechtenstudie heb ik enige tijd gesnuffeld bij andere werkgevers, maar ik wist dat mijn passie ergens anders lag. De wereld van recruitment was totaal nieuw voor mij. Toen ik solliciteerde naar deze baan, moest ik tijdens de gesprekken dan ook behoorlijk mijn best doen om aan te tonen dat ‘werving, selectie en recruitment’ goed bij mij passen. Ik ben blij dat ik de overstap toen heb gemaakt.

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

De intieme sfeer bij ImpressiveGreenApple is werkelijk uniek. Iedereen gaat voor het beste resultaat, is gedreven en werkt hard.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Ik zou wel topkok willen zijn: lekker koken, recepten bedenken, mooie creaties serveren, en daarvoor goed betaald krijgen.