Pia van Boven

Pia van Boven
Directeur


Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83
E-mail: vanboven@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Dat wij dagelijks waarmaken wat we beloven aan kandidaten en werkgevers: de beste kandidaten matchen op de beste vacatures.
Meer hierover kun je lezen in onze missie.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Voor het succes van ImpressiveGreenApple is ons team de belangrijkste factor. Het is mijn hoofdtaak om ervoor te zorgen dat mijn medewerkers opgewassen zijn tegen het werk. Dat zij beschikken over de juiste informatie en tools, zodat zij kunnen waarmaken wat we beloven. En dat zij dat dag-in-dag-uit met overtuiging en veel plezier doen. Die voorwaarden moet je elke dag opnieuw scheppen. Daarnaast vertegenwoordig ik als directeur/eigenaar ons bedrijf waar ik maar kan.

Wat is jouw talent?

Mogelijkheden zien, kansen benutten. En ik kan zaken doen met hoofd en hart.

Hoe ben je hier gekomen?

Door al vrij snel in mijn loopbaan te gaan ondernemen. En door keuzes te maken met hoofd en hart.

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

Onze business is positief; we helpen organisaties hun doelen te realiseren door de juiste mensen te selecteren. Én onze kandidaten hechten waarde aan ons advies en ons netwerk bij het vinden van de juiste baan. Weten dat je een verschil maakt voor mensen, doet er voor mij enorm toe.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Dat kan van alles zijn, zolang ik waarde kan toevoegen aan iets waarin ik geloof. Bijvoorbeeld als fondsenwerver voor een goed doel; werkstages realiseren voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt of opvang regelen voor mensen zonder onderdak.

Lees hier de blogs van Pia van Boven