Jeanine 1.jpg

“Je merkt dat ImpressiveGreenApple iets kleinschaliger is.”

Jeanine den Hollander, Commercieel Medewerker Binnendienst bij LeasePlan B.V. sinds maart 2018. 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben sinds maart 2018 aan het werk bij LeasePlan B.V. Daar houd ik mij voornamelijk bezig met alles wat met de klant te maken heeft. Een gedeelte van mijn klant gerelateerde taken zijn offertes opstellen, vragen beantwoorden, tankpassen aanvragen of specifieke calculaties opstellen. Mijn voornaamste taak is om hen verder te helpen. Je moet erg flexibel zijn, omdat je met verschillende dingen bezig bent.

De afwisseling in het werk vind ik het leukst. Ik leer elke dag nog dingen bij. Zo werk ik mee aan grotere projecten zoals tenders, maar kom ik ook in contact met dealers over bijvoorbeeld de levertijd van auto’s. Toen ik hier kwam werken was er een inwerk schema gemaakt en kreeg ik de mogelijkheid om bij andere afdelingen te kijken. Daardoor weet ik ook wat de andere afdelingen doen en hoe zij te werk gaan. Dat helpt enorm bij het beantwoorden van de vragen van klanten

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben via LinkedIn benaderd door Joris van Eijk voor de functie. De functie is voor een half jaar en ik was precies op zoek naar een baan voor een half jaar. Ik ben namelijk afgestudeerd in februari en in september ga ik voor een Master International Marketing met de specialisatie Digital Marketing naar Schotland. Het sollicitatieproces ging heel snel. Op de dag van het sollicitatiegesprek kreeg ik te horen dat ik was aangenomen.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik vind de automotive industrie heel interessant. Hiervoor heb ik bij een importeur gewerkt en nu werk ik voor een leasemaatschappij. Hierdoor zie ik steeds meer het complete plaatje. Eerst wil ik graag mijn Master in Schotland afronden, ik ben erg benieuwd wat er daarna op mijn pad komt.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is hartstikke goed. Ik ben langs geweest om het contract te tekenen. Voor de rest ging het heel vlot. Ik vond het ook fijn dat voorafgaand aan het gesprek hebben besproken wat ik allemaal kon verwachten bij LeasePlan.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Je merkt dat ImpressiveGreenApple iets kleinschaliger is dan andere bureaus. Mijn ervaring is zeer positief dus ik zal jullie zeker aanraden.