jeffrey 1.jpg

Jeffrey Verschoor 

Sales Manager

Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83 / 06 – 42 46 28 06
E-mail: verschoor@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Het doel van mijn werk is om de juiste verbinding te creëren tussen de opdrachtgevers en ImpressiveGreenApple. In die verbinding wil ik de opdrachtgever meenemen in ons specialisme en ze een optimale dienstverlening laten ervaren. Vanuit eerlijkheid en openheid wil ik ervoor zorgen dat wij groeien in het aantal opdrachtgevers. Vanuit die groei zal mijn doel zijn om duurzame en eerlijke samenwerkingen realiseren binnen diverse sectoren.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Het belangrijkste is om altijd open en eerlijk te zijn naar de opdrachtgever, maar vooral ook naar jezelf als persoon en de organisatie waar je werkzaam voor bent. Ik denk dat je alleen op die manier goed achter je product of dienst kunt staan en een fair verhaal kan vertellen bij de klant.

Wat is jouw talent?

Mijn talent is dat ik makkelijk contact leg met mensen en niet bang ben om te falen.

Hoe ben je hier gekomen?

Ik ben hier gekomen nadat een vriend van mij zei dat ik eens contact moest zoeken met Pia. Pia komt wel eens bij hem in de winkel en raakte in gesprek over IGA. Hij gaf aan dat ik ook werkzaam was binnen de arbeidsbemiddeling en Pia wilde wel eens een digitale kop koffie met elkaar drinken. Zo gezegd zo gedaan. Na een aantal gesprekken met zowel Pia als collega’s vanuit recruitment was ik heel positief en wilde ik graag bij IGA aan de slag. Gelukkig stond Pia er ook zo in.

Waarom is het zo leuk om voor IGA te werken?

Ik voel me er zeer welkom en iedereen is zeer behulpzaam en geïnteresseerd.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Dan zou ik graag werkzaam zijn ergens in het buitenland op het strand. Zou ik rustig surfplanken verhuren of iets dergelijks.