Afbeelding2.png

"Het berichtje kwam precies op het juiste moment."

Fatima, Sales Support Medewerker bij Nature's Pride 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben 1 september gestart bij Nature’s Pride als Sales Support Medewerker. Ik zit nog vol in de inwerkperiode, want ik ben nog maar een week geleden gestart. Op de Sales Support afdeling ondersteun je de Sales afdeling. De Accountmanagers maken de deals met de klanten en wij houden ons bezig met de verwerking van de orders.

 

De eerste week is heel goed bevallen. Het is veel informatie dat op je afkomt, maar het is heel uitdagend. Dat vind ik fijn. Het is een nieuwe omgeving waar ik in terecht ben gekomen en het is ook een hele nieuwe branche voor mij. Het is even wennen, maar ik word goed ingewerkt en begeleid. De tweede dag kon ik zelf al dingen oppakken. Je leert het beste door te doen.

 

Er heerst een leuke en gezellige sfeer op de afdeling. Je merkt dat iedereen elkaar helpt. Het is ook nog een redelijk jong en nieuw team. Het samenwerken gaat erg goed.  

 

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben benaderd door Annie Nepomucena via LinkedIn. Ik had al een baan, maar zat eraan te denken om verder te kijken. Het berichtje kwam precies op het juiste moment. Ik heb helemaal geen vacatures te hoeven zoeken.

 

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik studeer ook nog naast het werk en voor nu is mijn doel om zoveel mogelijk te leren en te ontwikkelen. Ik wil de werkzaamheden die ik nu doe dan ook graag helemaal onder de knie krijgen. Ik zou ook nog wel eens echt een Sales functie willen doen, maar voor nu is deze functie mijn focus.

 

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is heel fijn. Annie is heel behulpzaam geweest. Je merkt echt dat jullie veel aandacht nemen voor mij. Dat is niet overal zo. Dat kan ik waarderen.