Marcel foto 1.jpg

"Ze zijn allen deskundig, aardig en begrijpen én luisteren goed naar wat ik te zeggen heb."

Medewerker Financiële Administratie - Nederlandse Orde van Advocaten

Vertel eens iets over je huidige baan

Vanaf 4 januari 2021 ben ik gestart bij de Nederlandse Orde van Advocaten als Financieel medewerker. De NOvA stelt de regels voor de advocatuur, draagt zorg voor de beroepsopleiding van advocaten en behartigt de belangen van de advocatuur en de rechtzoekenden.

Om dat allemaal te financieren dient elke advocaat een jaarlijkse financiële bijdrage aan de NOvA te betalen. Dit zorgt voor een jaarlijkse terugkerende piek in werkzaamheden waarbij er ondersteuning nodig is. Ik had een inwerktijd van ongeveer 2 weken en daarna mocht ik me volledig storten op de drukte die er kwam na de facturatie. Ik zorg voor binnenkomende vragen en bezwaren van advocaten zowel telefonisch als via de mail en registreer en beoordeel alle binnenkomende betalingen.

Het is een uitdagende functie binnen een omgeving waar op juridisch hoog niveau gewerkt wordt, waarbij ik genoeg ruimte krijg om mijn ervaring te delen en uit te kunnen voeren.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Jessica had mij een vacature gemaild, waarin ik veel interesse had. Kort daarna hebben we op afstand een aangenaam gesprek gehad. In de tussentijd kwam er een andere vacature binnen waarbij Jessica ook een goede aansluiting zag en stuurde mijn profiel door naar Marjolein die de andere vacature onder beheer had. Ik had een korte videocall met Marjolein en vond dit een prettig gesprek. Daarna verliep het redelijk snel en werd er een sollicitatiegesprek ingepland.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan?

Ik heb me een beetje verdiept in het runnen van een eigen bedrijf, maar door het wereldse gebeuren weet ik nog niet zo goed waar ik me op ga storten. Dit lijkt voor mij toch de grootste uitdaging die er is en wil uiteindelijk dit doel behalen.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Ik heb contact gehad met Jessica, Marjolein en Caroline. Ze zijn allen deskundig, aardig en begrijpen én luisteren goed naar wat ik te zeggen heb. Ik vind het contact daardoor heel fijn en zal in de toekomst zeker aan ze blijven denken.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

ImpressiveGreenApple is een goed recruitmentbureau. Ik zou het in mijn omgeving zeker aanraden. Ze zorgen goed voor je en geven jou de juiste positieve boost om met veel energie aan de slag te gaan.