Damian foto 1.jpg

"Ze heeft echt een beeld geschetst over de sfeer en cultuur. Dat heeft mij gemotiveerd om mij nog beter voor te bereiden voor het sollicitatiegesprek."

Damian Bachasingh - Junior Test Consultant bij Bartosz

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben samen met nog 4 andere collega’s gestart in het Traineeship. De eerste 6 weken hebben we trainingen en cursussen gehad. Het was wel even wennen om 40 uur op kantoor te zijn, maar dat ging snel. Het was fijn dat de meeste lessen fysiek op kantoor waren. Je merkt dat je hier meer van leert en het makkelijker gaat. Ook bouw je een band op met je nieuwe collega’s.

De laatste week hebben we een casus gedaan. Hier wordt de praktijk nagebootst. Door wat omstandigheden hebben we zelfs een week extra gekregen om alle feedback nog eens toe te kunnen passen. Het was fijn dat daar flexibel naar gekeken werd.

Recent ben ik gestart bij Vergeer Holland. Hier kan ik alles wat ik in de eerste weken heb geleerd toepassen in de praktijk. Ik ben bezig met test automatisering en dat vind ik heel erg leuk om te doen. Vergeer Holland is ook best een unieke werkgever voor Bartosz, want het is een fabriek. De meeste samenwerkingen zijn puur gericht op software, maar hier lopen wij dus rond in een fabriek. Dat vind ik erg leuk.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben benaderd via LinkedIn door Nicole de Bruijn. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en daarom op zoek naar een baan. Door de huidige situatie was dat best lastig. Toen ik het bericht van Nicole zag, dacht ik dit moet ik gewoon proberen.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Een nog professionelere tester worden en verder groeien in het vakgebied. 

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring is fijn en goed. Het ging heel soepel en snel. Nicole heeft veel verteld over Bartosz en dat klopt ook allemaal. Ze heeft echt een beeld geschetst over de sfeer en cultuur. Dat heeft mij gemotiveerd om mij nog beter voor te bereiden voor het sollicitatiegesprek.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Bartosz is een familiebedrijf, zo voelt het. Dit heeft ook zeker bijgedragen aan mijn keuze om hier te werken. Elk jaar worden er uitjes en zelfs weekendjes weg georganiseerd. Je bent geen nummer. We kregen in januari zelfs nog een verlaat Sinterklaascadeautje. Daarnaast wordt er ruimte gegeven om jezelf te ontwikkelen. Er wordt echt in mensen geïnvesteerd. Ook zijn er veel dingen mogelijk. Ik had nooit gedacht dat ik binnenkort in een Tesla zou rijden.