"De training was een goede basis om te starten bij PGB."

Naomi U, Test Trainee bij PGB Pensioenfonds via Didacticum 

Vertel eens iets over je huidige baan. 

Ik ben Test Trainee bij PGB Pensioenfonds. Ik test de brieven die naar deelnemers worden gestuurd. Dat zijn brieven die bijvoorbeeld worden gestuurd als ze worden aangemeld bij het pensioenfonds of als deelnemers trouwen.

Ik test of de brieven die ze ontvangen wel de juiste gegevens bevatten en of de opmaak goed is.

Ik vind het leuk als ik er achter kom dat er iets niet klopt in een brief. Dat geeft aan dat wat ik doe nut heeft. Als ik de fout in de brief niet had gevonden, had waarschijnlijk niemand het gevonden en hadden de deelnemers foute brieven gekregen.

Voorafgaand aan mijn baan bij PGB heb ik een maand training gehad bij Didacticum. De onderwerpen bij de training waren heel verschillend. Er waren hele specifieke trainingen voor het testen maar ook algemene trainingen zoals Scrum, ITIL en SQL.

De training was een goede basis om te starten bij PGB.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik had de vacature gezien op LinkedIn. Vervolgens heb ik Irène opgebeld voor meer informatie. Irène zag ook de klik met de functie.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naartoe?

Ik ga de komende jaren kijken wat er mogelijk is en wat ik zelf leuk vind om te doen.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Het contact met Irène was erg fijn. Nadat ik Irène had opgebeld hadden we een kennismakingsgesprek via Skype. Ze dacht erg goed met me mee en stelde een aantal vacatures voor die bij mij zouden passen.